EvenementenWebinar Starten met Azure

Moderne infrastructuur - Azure Landing ZoneWil je meer flexibiliteit, minder IT beheer of je innovatiekracht vergroten? Dan is de stap naar de cloud een logische keuze. Maar hoe start je? Hoe regel je het beheer en de beveiliging van een cloud omgeving? En hoe houd je grip op de kosten?

Op 20 mei gaan we tijdens een webinar in op hoe je volgens de Microsoft richtlijnen een basisomgeving in Azure neerzet. Een veilige en schaalbare omgeving waarmee je standaarden afdwingt over hoe applicaties en data in de cloudomgeving gebruikt worden.

Behalve op de techniek, gaan we ook in op hoe je ervoor zorgt dat je organisatie klaar is voor het gebruik van Azure en alle veranderingen die dat met zich meebrengt. Om succesvol te zijn en de Cloud op de juiste manier in te zetten, dien je naast techniek namelijk ook je mensen en processen hierop voor te bereiden.

Webinar starten met Azure

Webinar Starten met Azure

Wat: Webinar via Microsoft Teams
Over: Microsoft over starten met Microsoft Azure (Azure Landing Zone)
Wanneer: vrijdag 20 mei, 11:00-11:30 uur
Doelgroep: IT Managers, IT beheerders, ontwikkelaars etc.
Kosten: gratis

Je kunt je via onderstaand formulier inschrijven voor dit webinar. Je ontvangt dan van ons een e-mail met link waarmee je het webinar live kunt volgen. Tevens ontvang je na afloop automatisch de webinaropname.

Aanmelden voor het webinar 'Starten met Azure'