EvenementenWebinar Stapsgewijs naar een moderne werkplek

Webinar Stapsgewijs naar een moderne werkplek

de stappen naar een moderne werkplekDit webinar heeft al plaatsgevonden. Volg de link om de opname terug te kijken: Opname Stapsgewijs naar een moderne werkplek

Als organisatie wilt u uw medewerkers faciliteren met een werkomgeving waarin zij veilig en efficiënt kunnen (samen) werken. Dat zij altijd en vanaf elke locatie bij hun applicaties en bestanden moeten kunnen is daarbij bijna vanzelfsprekend. Daardoor hebben we het al snel over een cloud werkplek.

Maar wat komt er nu precies kijken bij de stap van uw huidige IT-omgeving naar een moderne cloud werkplek?

Wat de slimste route is voor uw organisatie, is uiteraard sterk afhankelijk van uw huidige situatie en uw ambitie. Er zijn echter wel een aantal standaard stappen te benoemen op de route naar een moderne werkplek. Niet iedere stap is voor iedere organisatie noodzakelijk en de volgorde en het tempo staan niet vast.

Tijdens dit webinar gaan we in op de stappen op de route naar een moderne werkplek op basis van Microsoft 365. Dit draait niet alleen om techniek, maar ook zaken als beheer, governance en adoptie komen hierbij om de hoek kijken.

Stapsgewijs naar een moderne werkplek

Stapsgewijs naar een moderne werkplek

Wat: Webinar (online seminar)
Over: welke stappen zijn nodig om te komen tot een moderne werkplek
Wanneer: donderdag 2 juli, 11:00 – 11:45 uur
Doelgroep: Managers, beheerders, Office 365 beheerders, IT Managers, etc.
Kosten: gratis

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven voor dit webinar. U ontvangt dan van ons een e-mail met link waarmee u het webinar live kunt volgen. Tevens ontvangt u na afloop automatisch de webinaropname.

Aanmelden voor 'Stapsgewijs naar een moderne werkplek'

Webinars terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals Teams, SharePoint, DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Microsoft 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken