EvenementenWebinar SharePoint Portaal

Webinar SharePoint Portaal

Binnen een organisatie is een centraal informatieportaal onmisbaar, met name als het gaat om effectieve communicatie. Dankzij een online omgeving kunnen medewerkers eenvoudig en veilig informatie vinden, vastleggen en delen met collega’s. Op dat gebied is het tijdbesparend en doordat andere applicaties gekoppeld kunnen worden aan het intranetportaal, zorgt dit ook weer voor tijdswinst tijdens het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden.

Efficiënte communicatie met SharePoint Portaal

SharePoint is een intranetportaal. SharePoint biedt een raamwerk voor het opzetten van sites voor informatie-uitwisseling. Dit is ideaal voor gebruik binnen organisaties voor medewerkers aangezien SharePoint het volgende mogelijk maakt:

  1. Samenwerken aan een document;
  2. Het plaatsen van een bestand dat belangrijk is voor een organisatieonderdeel;
  3. Het automatiseren van een proces voor de goedkeuring van documenten;
  4. Het opslaan van alle aan het project of onderwerp gerelateerde bestanden op één locatie;

Tijdens het Webinar SharePoint Portaal tonen we je hoe je SharePoint in kunt zetten binnen je organisatie.

Webinar SharePoint Portaal

Je kunt ons webinar over SharePoint portalen van 24 juni 2021 hiernaast terugkijken.

Wil je meer weten over SharePoint als oplossing om digitaal samen te werken. En hoe SharePoint zich verhoudt tot OneDrive en Teams? Bekijk dan de webinaropname digitaal samenwerken met Teams, SharePoint en OneDrive.

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken