EvenementenWebinar release frequentie verhogen

Webinar Praktische stappen om je release frequentie te verhogen

Software release = deployment frequencyWe kennen allemaal de verhalen hoe de perfecte teams en bedrijven honderden of duizenden keren per minuut software releasen. Fantastisch! Inspirerend om te horen welke stappen zij doorlopen hebben en om te dromen over wat het jou zou kunnen opleveren. Maar na een presentatie over een dergelijk succesverhaal is het lastig om praktische tips te vinden die handig zijn.

Vaak is een dergelijk succesverhaal lastig te relateren aan je eigen situatie, omdat jouw organisatie vermoedelijk niet het nieuwe Netflix, Uber of Amazon is. En wat je hoort, is niet altijd concreet genoeg om toe te passen in je dagelijkse werk. Maar dit betekent niet dat je niets kunt doen. Dit webinar is bedoeld om je te helpen met praktische tips om jouw release frequentie te verbeteren. En laten we beginnen met hoe je elke Sprint of elke week tot een release kunt komen. Spoiler alert, technologie is niet het probleem. De tips die tijdens dit webinar worden gegeven, zijn toepasbaar voor elke organisatie en elk team. Klein, groot, oud, nieuw, high tech, low tech, overheid, particulier et cetera. Dus ben je op zoek naar handvatten om vanaf morgen de frequentie van je releases te verhogen? Meld je dan aan voor dit webinar met ruimte voor een open discussie!

Marcel Groennou, Praktische stappen om je release frequentie te verhogenDe spreker

Dit webinar zal verzorgd worden door Marcel Groennou. Hij werkt al vele jaren voor Delta-N als DevOps consultant and Agile coach. Daarnaast is hij manager van onze DevOps unit. Zijn doel is om teams te helpen verbeteren op persoonlijk vlak en op het vlak van processen.

Tijdens Techorama heeft hij op 11 oktober in een bomvolle bioscoopzaal de sessie "Not Netflix, Microsoft or Amazon? Practical steps to increase deployment frequency" verzorgd. Dit webinar is een, voor dit online medium, aangepaste versie van deze presentatie.

Webinar

Wanneer: vrijdag 2 december 11:00 uur
Voor wie: Product Owners, Agile Coaches, Development Managers, Team leads, (Senior) developers, IT managers, Scrum Masters etc.
Kosten: gratis

Je kunt je via het formulier hieronder aanmelden voor dit webinar. Je ontvangt dan automatisch een deelname-link. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via 085 - 487 52 00.

Voeg toe aan uw agenda:

Meld je aan voor het webinar over release frequentie

inschrijving evenement