EvenementenWebinar DevOps versnellen

Webinar DevOps versnellen

In veel markten zijn nieuwe bedrijven opgestaan waar we enkele jaren nog niet van hadden gehoord. Denk bijvoorbeeld aan Netflix, Uber en Airbnb. Deze organisaties hebben door goed naar de klanten te luisteren en regelmatig in te spelen op hun wensen een groot marktaandeel weten te bereiken. Kenmerk van deze organisaties is ook dat ze, voor een belangrijk deel, software bedrijven zijn. Ze hebben geen winkels (meer), geen taxi’s en geen eigen kamers. Wat ze wel hebben is een direct contact met de eindgebruikers en ze weten de juiste functionaliteit snel te ontwikkelen waardoor ze concurrentie ver voor zijn. Ook zijn dit organisaties waar mensen graag willen werken. Als een bestaande organisatie hier niet in mee kan gaan dan kan het zomaar gebeuren dat ze de concurrentieslag verliest.

Hoe past DevOps hierin?

Het DevOps proces wordt door elke organisatie die software ontwikkelt doorlopen. Als je hier goed in presteert dan ben je in staat om de juiste functionaliteit te realiseren, deze snel in de markt te zetten, met zo min mogelijk fouten en ook nog eens met goed gemotiveerde medewerkers. Al die zaken waar de eerder genoemde organisaties goed op scoren. Vaak is hier nog veel winst te behalen, er is dus voldoende ruimte om de achterstand teniet te doen of zelfs een voorsprong te nemen op de concurrentie.

Maar waar begin ik?

Nu ik dit weet wil ik dit ook! Maar waar moet ik beginnen? Dat is per organisatie verschillend. Er is niet één blauwdruk waarmee je alle situaties en organisaties op een hoger niveau krijgt. Wij hebben wel een programma opgesteld dat u helpt om te bepalen waar u nu staat en welke eerstvolgende stappen gezet moeten worden. Daarnaast meten we na 4 – 7 maanden of er voortgang is gemaakt. Hoe doen we dit? En wat kan het voor u betekenen? Meld u aan voor het Webinar over het DevOps Acceleration Program op vrijdag 21 september om 11:00 om hier een beeld van te krijgen.

Webinar DevOps versnellen

Wat: Webinar
Wanneer: vrijdag 21 september 11:00 - 11:30 uur
Doelgroep: Development managers, IT Managers, etc.
Kosten: gratis
Deelnemen: aanmelden

Aanmelden