EvenementenWebinar Bellen met Teams

Webinar Bellen met Teams

Dit webinar heeft plaatsgevonden op donderdag 28 januari 2021. Ga om de opname terug te kijken naar: Webinar bellen met Teams terugkijken.

Microsoft Teams is een krachtig platform voor samenwerking. Als gevolg van de Corona pandemie is het gebruik enorm gegroeid en is de grens van 75 miljoen dagelijkse gebruikers gepasseerd. Veel organisaties gebruiken Teams met name voor chatten en online meetings. Door Teams te koppelen aan de telefooncentrale wordt het ook mogelijk om via Teams naar vaste en mobiele nummers te bellen.

Tijdens dit webinar willen we u een beeld geven van de voordelen die bellen via Teams uw organisatie op kan leveren.

We gaan hierbij in op de voordelen en beperkingen van de overstap naar bellen met Teams. Daarbij gaan we in op de aanpak en implementatie van bellen met Teams. Tevens delen we praktijkervaringen van telefonie via Teams.

webinar bellen met Teams_trans

Webinar bellen met Teams

Wat: Webinar (online seminar)
Over: bellen met Teams
Wanneer: donderdag 28 januari, 11:00 – 11:30 uur
Doelgroep: IT Managers, Facilitair managers, Office 365 beheerders, IT Managers, etc.
Kosten: gratis

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven voor dit webinar. U ontvangt dan van ons een e-mail met link waarmee u het webinar live kunt volgen. Tevens ontvangt u na afloop automatisch de webinaropname.

Aanmelden voor het webinar Bellen met Teams

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken