EvenementenWebinar Azure Virtual Desktop

Webinar Azure Virtual Desktop

Wij krijgen binnen Delta-N steeds vaker vragen van onze klanten voor advies of hulp bij het inrichten van een werkplek vanuit de Azure Cloud. Of het nou gaat om het migreren van bestaande Remote Desktop services en/of Citrix-omgevingen, of het tijdelijk aanbieden van remote werkplekken, hier biedt Azure Virtual Desktop uitkomst.

In het webinar van 23 september willen we jou laten zien wat de mogelijkheden zijn van de oplossing Azure Virtual Desktop (AVD).

Tijdens dit webinar zullen wij verschillende scenario’s bespreken, tips en advies geven waar je als organisatie rekening mee kan houden bij de inrichting. Kies je voor bijvoorbeeld voor multi-session Windows 10 virtuele machines waar meerdere medewerkers tegelijkertijd op werken, of kies je voor persoonlijke Windows Virtuele Machines? Hoe wordt de toegang tot de omgeving beveiligd? Wat kan een gebruiker wel of niet binnen de omgeving?

Daarnaast laten we ook zien dat je de virtuele machines onderdeel kunt maken van je totaaloplossing binnen Endpoint Manager zonder tussenkomst van Active Directory. Hierdoor ben je als organisatie in staat om het beheer en onderhoud te vereenvoudigen.

Webinar Azure Virtual Desktop

Webinar Azure Virtual Desktop

Wanneer: vrijdag 23 september, 11:00-11:30 uur
Doelgroep: IT Managers, IT beheerders, ontwikkelaars etc.
Kosten: gratis

Je kunt je via onderstaand formulier inschrijven voor dit webinar. Je ontvangt dan van ons een e-mail met link waarmee je het webinar live kunt volgen. Tevens ontvang je na afloop automatisch de webinaropname.

Aanmelden voor het webinar 'Azure Virtual Desktop'