EvenementenSeminar digitaal samenwerken

Seminar digitaal samenwerken

Het seminar digitaal samenwerken gaat niet door op 2 juli. We hopen spoedig een nieuwe datum bekend te maken.

Tegenwoordig willen medewerkers tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen samenwerken met collega’s en partners van buiten de organisatie. Hiervoor is tooling nodig die digitaal samenwerken ondersteunt. Onlangs hebben we een webinar georganiseerd over digitaal samenwerken met Teams, SharePoint en OneDrive. Waarbij we ingegaan zijn op de sterke en minder sterke punten van deze tools en hoe ze effectief te combineren zijn. Op 20 juni gaan we tijdens een seminar dieper in op digitaal samenwerken.

Teams

Seminar digitaal samenwerken

Tijdens het seminar digitaal samenwerken zal de focus  liggen op het samenwerkingsplatform Microsoft Teams en alle mogelijkheden die deze veelzijdige tool biedt. Hierbij wordt o.a. ook het beheersaspect belicht; zoals wie mogen er Teams aanmaken en wat betekent het als een Team wordt verwijderd.

Daarnaast gaan we in op PowerApps en de toepassing hiervan binnen uw organisatie. We bespreken dit binnen de context van Teams en geheel Office 365.
digitaal samenwerken

Seminar programma

Het gebruik van Microsoft Teams als samenwerkingsplatform neemt snel toe. In de praktijk zijn organisaties echter vaak nog zoekende naar hoe Teams het meest effectief ingezet kan worden.
Tijdens deze sessie gebruiken we praktijkvoorbeelden en best practices om concrete tips te geven voor zowel het gebruik als het beheer van Teams.

PowerApps maakt het mogelijk om zonder programmeerkennis een applicatie te maken en beschikbaar te stellen binnen je organisatie. De grote mogelijkheden van PowerApps zorgen tegelijkertijd voor complexe beheersituaties. Tijdens deze sessie laten we aan de hand van een PowerApp zien hoe je de kracht van PowerApps volledig kunt benutten zonder de controle te verliezen.

Locatie en aanmelden

Het seminar digitaal samenwerken vindt plaats op donderdagmiddag 20 juni vanaf 14:00 uur. Om 14.15 starten we met de eerste sessie en vanaf 17:00 sluiten we af met een hapje en een drankje.

De locatie is ons kantoor in Den Haag. Ons kantoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar. Kijk hier voor de route.

U kunt zich aanmelden via het formulier hieronder. Hebt u vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 085 - 487 52 18.

Aanmelden voor het Seminar Digitaal Samenwerken