EvenementenCloud SolutionsOffice 365 Journaal

Microsoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Office 365. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features verschijnen spontaan in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden, verzorgen wij vier keer per jaar het Office 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we u de nieuwste mogelijkheden van Office 365. We bespreken niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar u ze kunt vinden en hoe u ze gebruikt. Binnen een half uur bent u weer helemaal up2date! Het volgende Office 365 Journaal staat gepland voor 15 maart 2019. Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden.

Op 15 maart gaan we o.a. in op updates binnen Teams, Office 365 Groups en nieuwe mogelijkheden van PowerApps en Flow. Daarnaast zullen we kort ingaan op SharePoint vs. OneDrive.  Wanneer gebruik je de één en wanneer de ander om een bestand op te slaan.

Office 365 Journaal
Microsoft Office 365 Webinar

Webinar Office 365 Journaal

Wat: Webinar (online seminar)
Wanneer: vrijdag 15 maart, 11:00 – 11:30 uur
De volgende Journaals staan gepland voor 14 juni, 20 september en 13 december
Doelgroep: Office 365 beheerders, IT Managers, etc.
Kosten: gratis

Office 365 serie

Ons Microsoft Office 365 Journaal is een periodiek webinar waarin we steeds ingaan op de laatste ontwikkelingen rondom o.a. Teams, SharePoint en PowerApps. Wilt u een eerdere editie terugkijken, dan kan dat via webinar terugkijken. Wilt u zich aanmelden voor een andere editie dan de eerstvolgende of voor de gehele serie? Dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld van onderstaand formulier.

Aanmelden

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken