EvenementenDevelopmentAzure Workshop: .Net App Modernization

Hands-on Lab DevOps Op diverse data verzorgen we in samenwerking met Microsoft de .NET App Modernization workshop. In deze workshop leert u, hoe u .NET applicaties moderniseert en voorbereidt op de migratie naar Azure.

Wilt u kosten besparen of de efficiency verhogen van het beheer van uw .NET applicatieomgeving? Meld u dan aan voor deze gratis workshop. .NET App Modernization is speciaal ontwikkeld om u te helpen zelf uw applicaties te beoordelen, ze voor te bereiden op migratie en ze te hosten op de speciaal voor .Net ontwikkelde managed tools in Azure.

U kunt zich via het formulier onderaan de pagina inschrijven voor één van de .NET App Modernization workshops. De voorlopig laatste workshop in de reeks vindt plaats op 8 juni.

Waarom deze workshop bijwonen

Tijdens deze workshop leert u, hoe u zelf een migratie-/ moderniseringsstrategie opzet. De focus ligt daarbij op best practices, design patterns en veelvoorkomende valkuilen die u beter kunt vermijden.

Na het volgen van deze workshop, begrijpt u beter hoe:

  • .NET-toepassingen te evalueren en prioriteren voor modernisering.
  • te bepalen hoe Microsoft-technologieën u kunnen helpen de duurzaamheid van .NET-applicaties te vergroten en ze eenvoudig schaalbaar te maken.
  • u uw bestaande applicaties kunt moderniseren met minimale onderbrekingen.

Voorbereiding

Om deel te kunnen nemen aan deze workshop dient u te beschikken over basiskennis van ontwikkelen in .NET en het gebruik van Visual Studio.

Daarnaast dienen deelnemers te beschikken over een Microsoft Azure-subscription (pay-as-you-go of MSDN). Een trial versie volstaat niet.

De deelnemer dient over voldoende rechten te beschikken om binnen de Azure AD-tenant een Azure Active Directory-toepassing en service-principal aan te maken, rollen toe te wijzen aan de subscription en bronproviders te registreren.

.NET App Modernization workshop

Doelgroep: Applicatie ontwikkelaars en Infrastructuur architecten
Data 2021: 8 juni
Tijd: 9.00 - 16.00
locatie: online workshop
Kosten: geen

Aanmelden .NET App Modernization

Microsoft workshop