EvenementenDevelopment.Net Modernization in a Day

Hands-on Lab DevOps Op diverse data verzorgen we in samenwerking met Microsoft de .NET Modernization in a Day-workshop. In deze workshop leert u, hoe u .NET applicaties moderniseert en voorbereidt op de migratie naar Azure.

Wilt u kosten besparen of de efficiency verhogen van het beheer van uw .NET applicatieomgeving? Meld u dan aan voor deze gratis workshop. .NET Modernization In a Day is speciaal ontwikkeld om u te helpen zelf uw applicaties te beoordelen, ze voor te bereiden op migratie en ze te hosten op de speciaal voor .Net ontwikkelde managed tools in Azure.

U kunt zich via het formulier onderaan de pagina inschrijven voor één van de .NET Modernization in a Day-workshops. De workshops op 8 december is virtueel. De workshops in 2021 zijn als de situatie dat toelaat weer op locatie.

Waarom deze workshop bijwonen

Tijdens deze workshop leert u, hoe u zelf een migratie-/ moderniseringsstrategie opzet. De focus ligt daarbij op best practices, design patterns en veelvoorkomende valkuilen die u beter kunt vermijden.

Na het volgen van deze workshop, begrijpt u beter hoe:

  • .NET-toepassingen te evalueren en prioriteren voor modernisering.
  • te bepalen hoe Microsoft-technologieën u kunnen helpen de duurzaamheid van .NET-applicaties te vergroten en ze eenvoudig schaalbaar te maken.
  • u uw bestaande applicaties kunt moderniseren met minimale onderbrekingen.

Voorbereiding

Om deel te kunnen nemen aan deze workshop dient u te beschikken over basiskennis van ontwikkelen in .NET en het gebruik van Visual Studio.

Daarnaast dienen deelnemers te beschikken over een Microsoft Azure-subscription (pay-as-you-go of MSDN). Een trial versie volstaat niet.

De deelnemer dient over voldoende rechten te beschikken om binnen de Azure AD-tenant een Azure Active Directory-toepassing en service-principal aan te maken, rollen toe te wijzen aan de subscription en bronproviders te registreren.

.NET Modernization in a Day-workshop

Doelgroep: Applicatie ontwikkelaars en Infrastructuur architecten
Data 2021: 12 januari | 9 Februari | 9 maart | 11 mei | 8 juni
Tijd: 9.00 - 16.00
locatie: voorlopig is de workshop online
Kosten: geen

Aanmelden .NET modernization in a day

Microsoft workshop