EvenementenAzure Workshop: .Net App Modernization

Azure Workshop: .Net App Modernization

test

Hands-on Lab DevOps Op diverse data verzorgen we de Microsoft .NET App Modernization workshop. In deze workshop leer je, hoe je .NET applicaties moderniseert en voorbereidt op de migratie naar Azure.

Wil je kosten besparen of de efficiency verhogen van het beheer van je .NET applicatieomgeving? Meld je dan aan voor deze gratis workshop. .NET App Modernization is speciaal ontwikkeld om jou te helpen zelf je applicaties te beoordelen, ze voor te bereiden op migratie en ze te hosten op de speciaal voor .Net ontwikkelde managed tools in Azure.

De data voor 2022 worden nog ingepland. Vul het formulier onderaan in en we mailen je de nieuwe data zodra ze bekend zijn.

Waarom deze workshop bijwonen

Tijdens deze workshop leer je, hoe je zelf een migratie-/ moderniseringsstrategie opzet. De focus ligt daarbij op best practices, design patterns en veelvoorkomende valkuilen die je beter kunt vermijden.

Na het volgen van deze workshop, begrijp je beter hoe:

  • .NET-toepassingen te evalueren en prioriteren voor modernisering.
  • te bepalen hoe Microsoft-technologie├źn jou kunnen helpen de duurzaamheid van .NET-applicaties te vergroten en ze eenvoudig schaalbaar te maken.
  • je jouw bestaande applicaties kunt moderniseren met minimale onderbrekingen.

Voorbereiding

Om deel te kunnen nemen aan deze workshop dien je te beschikken over basiskennis van ontwikkelen in .NET en het gebruik van Visual Studio.

Daarnaast dienen deelnemers te beschikken over een Microsoft Azure-subscription (pay-as-you-go of MSDN). Een trial versie volstaat niet.

De deelnemer dient over voldoende rechten te beschikken om binnen de Azure AD-tenant een Azure Active Directory-toepassing en service-principal aan te maken, rollen toe te wijzen aan de subscription en bronproviders te registreren.

.NET App Modernization workshop

Doelgroep: Applicatie ontwikkelaars en Infrastructuur architecten
Data 2022: data volgen
Tijd: 9.00 - 16.00
locatie: online workshop
Kosten: geen

Aanmelden .NET App Modernization

Microsoft workshop