EvenementenDevelopment.Net Modernization in a Day

Hands-on Lab DevOps Op diverse data verzorgen we in samenwerking met Microsoft de .NET Modernization in a Day-workshop. In deze workshop leert u, hoe u .NET applicaties moderniseert en voorbereidt op de migratie naar Azure.

Wilt u kosten besparen of de efficiency verhogen van het beheer van uw .NET applicatieomgeving? Meld u dan aan voor deze gratis workshop. .NET Modernization In a Day is speciaal ontwikkeld om u te helpen zelf uw applicaties te beoordelen, ze voor te bereiden op migratie en ze te hosten op de speciaal voor .Net ontwikkelde managed tools in Azure.

U kunt zich via het formulier onderaan de pagina inschrijven voor één van de .NET Modernization in a Day-workshops. De workshops op 13 oktober en 8 december zijn virtueel.

Waarom deze workshop bijwonen

Tijdens deze workshop leert u, hoe u zelf een migratie-/ moderniseringsstrategie opzet. De focus ligt daarbij op best practices, design patterns en veelvoorkomende valkuilen die u beter kunt vermijden.

Na het volgen van deze workshop, begrijpt u beter hoe:

  • .NET-toepassingen te evalueren en prioriteren voor modernisering.
  • te bepalen hoe Microsoft-technologieën u kunnen helpen de duurzaamheid van .NET-applicaties te vergroten en ze eenvoudig schaalbaar te maken.
  • u uw bestaande applicaties kunt moderniseren met minimale onderbrekingen.

Voorbereiding

Om deel te kunnen nemen aan deze workshop dient u te beschikken over basiskennis van ontwikkelen in .NET en het gebruik van Visual Studio.

Daarnaast dienen deelnemers het volgende mee te nemen:

  • Een Microsoft Azure-subscription
  • Lokale of virtuele machine met Visual Studio 2019 Community Edition
  • Twilio-account en/of telefoon om een Twilio proefaccount in te stellen

.NET Modernization in a Day-workshop

Doelgroep: Applicatie ontwikkelaars en Infrastructuur architecten
Data en locatie:
13 oktober en 8 december - virtueel
Tijden: 9:00 - 17:00
Kosten: geen

Aanmelden .NET modernization in a day

Microsoft workshop