EvenementenCloud SolutionsIdentiteits- en apparatenbeheer: een veilige Cloud werkplek

Het beheer van de gebruikers en de apparaten waar zij gebruik van maken, kan een organisatie veel tijd en energie kosten. Voor zowel het beheer van de gebruikersidentiteiten als het uitrollen en beheren van apparaten zijn binnen Microsoft 365 slimme, centrale oplossingen waarmee het beheer makkelijker, veiliger en inzichtelijker wordt.

Het beheren van de gebruikers en apparaten kan namelijk tot veel vraagstukken leiden: Welke standaarden passen we toe voor het beheer van gebruikersidentiteiten? Welke vereisten stellen we aan apparaten? Gaan we de apparaten volledig beheren, of alleen de applicaties?

Tijdens dit webinar zullen we aan de hand van onze best practices bespreken hoe u de mogelijkheden voor veilig identiteits- en toegangsbeheer zo effectief mogelijk toepast.

Slim beheer van gebruikers en apparaten

Tijdens dit webinar Identiteits- en apparatenbeheer behandelen we 3 onderwerpen:

We gaan in op hoe u gebruikersidentiteiten veilig en overzichtelijk beheert binnen Azure.

Daarnaast gaan we in op het beheer van apparaten en op welke wijze dit is toe te passen. Oftewel, hoe u met een oplossing waarmee u apparaten op afstand kunt uitrollen en software kunt distribueren weer grip krijgt op de situatie.

Tot slot gaan we in op het beheer van mobiele apparaten en hoe u controle houdt over bedrijfsgegevens.

Webinar Identiteits- en apparatenbeheerApparaten Beheer en Azure Identity

Wat: Webinar
Wanneer: donderdag 22 april, 11:00-11:45 uur
Doelgroep: Managers, Security officers, Microsoft/Office 365 beheerders en IT Managers
Kosten: gratis

U kunt zich in het formulier hieronder aanmelden voor dit webinar. U ontvangt dan automatisch een deelname-link. Hebt u vragen, neem dan contact met ons op via 085 - 487 52 00.

Aanmelden Azure Identity webinar 22 april

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken