EvenementenExperts Live Netherlands 2020

Experts Live 2020

 

EXPERTS LIVE NETHERLANDS OP 16 JUNI AANSTAANDE GEANNULEERD

Kijk hier voor meer informatie over waarom ExpertsLive is afgelast.


Experts Live Netherlands vindt in 2020 plaats op 16 juni in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Uiteraard is Delta-N er ook dit jaar weer bij met een stand en een sessies. Zien we jou daar?

Experts Live Netherlands

Experts Live is hèt kennisevenement rondom Microsoft oplossingen. Het event wordt georganiseerd dóór en vóór de verschillende community’s en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Microsoft community evenement van de BeNeLux.

Waarom naar Experts Live?

Met een inspirerende keynote en ruim 65 breakoutsessies is het bezoeken van Experts Live een must voor jouw persoonlijke ontwikkeling en die van jouw organisatie. In één dag biedt Experts Live je vele waardevolle eravringen, nieuwe inzichten en maak je interessante connecties. Hieronder nog een aantal redenen om Experts Live te bezoeken op een rij:

  • Je wilt connectie maken met vakgenoten;
  • Je wilt jouw Microsoft kennis naar een hoger niveau brengen;
  • Je wilt spiegelen aan experts uit het veld;
  • Je wilt héél veel kennis opdoen in een dag
  • Je wilt met de community supporting partners sparren over hun diensten en producten.

Sessie: Power Apps laat je Tesla gekke dingen doen

Quincy Thomas verzorgt samen met Anne de Graaf een sessie tijdens Experts Live.
Wat is het eerste dat je als Power Apps enthousiasteling natuurlijk probeert wanneer je je Tesla in ontvangst mag nemen? Kijken of je een Power App kan bouwen waarmee je de auto kan bedienen!

Met mijn Tesla als voorbeeld zullen wij in deze sessie tonen hoe je met behulp van Power Apps, Power Automate en Azure Cognitive Services een app bouwt waarmee je externe elementen kunt aansturen. Zowel door middel van knoppen als door spraak.

Onze stand

Tijdens het event kun je op onze stand terecht voor al je vragen over Microsoft Cloud oplossingen, zoals Microsoft 365, Teams, SharePoint en Power Apps. We zien je graag op 16 juni!

Kijk op de Experts Live website voor het volledige programma en om direct je ticket te bestellen.