EvenementenExperts Live

Experts Live 2019Experts Live, het grootste Microsoft IT community event vindt dit jaar plaats op 6 juni in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Delta-N is er ook dit jaar weer bij met een stand en een sessie. Zien we jou daar?

Experts Live Netherlands

Experts Live is hèt kennisevenement rondom Microsoft oplossingen. Het event wordt georganiseerd dóór en vóór de verschillende community’s en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Microsoft community evenement van de BeNeLux.

The Power of PowerAppsOnze stand

Tijdens het event kun je op onze stand terecht voor al je vragen over Microsoft Cloud oplossingen, zoals Microsoft 365, SharePoint en PowerApps. Tevens kun je mooie prijzen winnen met onze zelfgebouwde racebaan met gave Internet of Things (IoT) features. We zien je graag op 6 juni op stand 1!

PowerApps

Naast een stand hebben we ook weer een sessie in het programma. Onze consultants Quincy Thomas en Erik de Beus zullen ingaan op de mogelijkheden van PowerApps.

PowerApps best practices

PowerApps maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een applicatie te bouwen zonder diepgaande programmeerkennis. Desondanks is het ook hierbij van belang de juiste standaarden en een consistente basis aan te houden. In deze sessie bespreken wij een aantal best practices, tips en tricks bij het bouwen van canvas apps.

Kijk op de Experts Live website voor het volledige programma en om direct je ticket te bestellen.

Met korting naar Experts Live?

Wij beschikken nog over een aantal kortingscodes voor 50% korting op de toegang. Interesse? Stuur een mail naar info[a]Delta-n.nl.

Experts Live - DeltaN