EvenementenExperts Live Netherlands 2022

Experts Live Netherlands 2022

Experts Live 2020


Experts Live is terug! Na een onderbreking van twee jaar wordt het grootste Microsoft community evenement van de BeNeLux dit jaar georganiseerd op 30 september. De locatie is opnieuw Congrescentrum 1931 in Den Bosch. We zijn trots dat wij dit jaar als Ultimate Sponsor verbonden zijn aan hèt kennisevenement rondom Microsoft oplossingen.

Waarom naar Experts Live?

Met een inspirerende keynote en ruim 65 breakoutsessies is het bezoeken van Experts Live een must voor iedere Microsoft professional. In één dag biedt Experts Live je vele waardevolle ervaringen, nieuwe inzichten en maak je interessante connecties. Hieronder nog een aantal redenen om Experts Live te bezoeken op een rij:

  • Je wilt connectie maken met vakgenoten;
  • Je wilt jouw Microsoft kennis naar een hoger niveau brengen;
  • Je wilt spiegelen aan experts uit het veld;
  • Je wilt nieuwe bedrijven leren kennen;
  • Je wilt héél veel kennis opdoen in een dag;
  • Je wilt met de community supporting partners sparren over hun diensten en producten.

Uitverkocht!

De laatste kaart voor Experts Live is verkocht. Dat betekent dat de registratie is gesloten. Het wordt met meer dan 1.000 bezoekers volle bak tijdens de 10de editie. Wij hebben er zin in en kijken uit naar je komst a.s. vrijdag!

Racebaan

Tijdens Experts Live heb je de kans om te racen met onze volledig zelfgebouwde racebaan. Degene die de snelste ronde neerzet wint een kart arrangement!

Onze stand

Tijdens het event kun je op onze stand terecht voor meer informatie over ons 'Moderne Digitale Organisatie'-concept. Uiteraard ben je ook welkom met al je vragen over Microsoft Cloud oplossingen, zoals Microsoft 365, Azure, Defender, Teams, SharePoint en het Power Platform. Of om gewoon eens kennis te maken met onze mensen. We zien je graag op 30 september!

Kijk op de Experts Live website voor het volledige programma.