EvenementenDevOpsDevOps Round Table

DevOpsOp dinsdag 22 januari vindt voor de eerste DevOps Round Table plaats. Gebaseerd op de succesvolle formule van onze Scrum Round Tables gaan we in deze sessie in gesprek over een DevOps thema.

DevOps: how to start?!

Een vraag die we nog regelmatig horen is: "We hebben de eerste stappen met DevOps gezet, maar hoe nu verder?"

Op 22 januari organiseren wij een Round Table event om hier met elkaar over te spreken. We zullen dit doen aan de hand van een aantal stellingen en subvragen. Het doel is, dat elke deelnemer na afloop in zijn of haar organisatie een start kan maken met minimaal 1 van de aspecten van DevOps. Dus hebt u moeite met het vinden van een goed startpunt, of wilt u kennis en ervaringen uitwisselen over de eerste stappen met DevOps? Meld u dan nu aan via het formulier onderaan de pagina.

Over Round Tables

Om met vakgenoten ervaringen uit te wisselen op het vlak van DevOps of agile organiseert Delta-N regelmatig Round Tables. Dit zijn interactieve sessies met 12 á 16 deelnemers, gericht op het delen van praktijkervaringen. Iedere round table heeft een specifiek thema waarover in een interactieve setting gediscussieerd wordt. Er wordt gebruik gemaakt van stellingen of een game die aansluit bij het thema. De sessies worden begeleid door ervaren DevOps Consultants. Kijk hier voor een terugblik op onze Scrum Round Tables.

Agenda 22 januari

14:45 - 15:00 Ontvangst
15:00 - 15:10 Korte introductie
15:10 - 16:20 DevOps game
16:20 - 16:40 Discussie
16:40 - 17:00 Retrospective
17:00 - 17:30 Afsluiting

De Round Table vindt plaats op het kantoor van Delta-N in Den Haag (route).

Deelnemen aan een Round Table

De DevOps Round Table is zijn bedoeld voor verantwoordelijken voor IT en Development. Uw organisatie hoeft geen klant te zijn van Delta-N om deel te kunnen nemen aan een ronde tafel sessie. Deelname is gratis en vrijblijvend. U kunt zich hieronder aanmelden. Hebt u vragen, dan kunt u ook bellen op 085 - 487 52 00.

Aanmelden

Inschrijving evenement