EvenementenDevOps Round Table – Kubernetes

DevOps Round Table - Kubernetes

DevOps

Op dinsdag 21 april 2020 organiseren wij weer een DevOps Round Table. Dit keer is het thema Kubernetes.

Containers worden steeds vaker gebruikt en zijn bij veel organisaties niet meer weg te denken. Als je meer gebruik gaat maken van containers komt waarschijnlijk ook de noodzaak om je containers te managen en de echte voordelen van een container-based omgeving te benutten. Hiervoor kan Kubernetes ingezet worden.

Kubernetes is een platform voor het beheren van container-based applicaties met de bijbehorende netwerk en storage componenten. Met Kubernetes kun je deze applicaties bouwen en draaien en kun je de voordelen van containers echt benutten. Kubernetes zorgt voor de beschikbaarheid en schaalbaarheid van deze container based applicaties.

De introductie van Kubernetes zal echter ook weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengen. Hoe beveilig je zo'n cluster? Heeft het zin om een Kubernetes cluster on-premise te draaien of heeft het pas echt toegevoegde waarde in de cloud?

Tijdens deze Round Table gaan we met de aanwezigen over Kubernetes in discussie. Het uitwisselen van praktijkervaringen speelt hierbij een grote rol.

Voorlopige agenda

14:45 - 15:00 Ontvangst
15:00 - 15:10 Korte introductie
15:10 - 16:10 DevOps game
16:10 - 16:40 Discussie
16:40 - 17:00 Retrospective
17:00 - 17:30 Afsluiting

Over Round Tables

Om met vakgenoten ervaringen uit te wisselen op het vlak van DevOps of agile organiseert Delta-N regelmatig Round Tables. Dit zijn interactieve sessies met 12 á 16 deelnemers, gericht op het delen van praktijkervaringen. Iedere round table heeft een specifiek thema waarover in een interactieve setting gediscussieerd wordt. Er wordt gebruik gemaakt van stellingen of een game die aansluit bij het thema. De sessies worden begeleid door ervaren DevOps Consultants. Kijk hier voor een terugblik op onze Scrum Round Tables.

De DevOps Round Table vindt plaats op het kantoor van Delta-N in Den Haag (route).

Deelnemen aan een Round Table

De DevOps Round Table is zijn bedoeld voor verantwoordelijken voor IT en Development. Uw organisatie hoeft geen klant te zijn van Delta-N om deel te kunnen nemen aan een ronde tafel sessie. Deelname is gratis en vrijblijvend.
U kunt zich hieronder aanmelden. Hebt u vragen, dan kunt u ook bellen op 085 - 487 52 00.

Aanmelden voor de DevOps Round Table

inschrijving evenement