EvenementenDelta-NBetere besluitvorming door data in jouw bedrijfscultuur

Betere besluitvorming door data

Hoe integreer je besluitvorming op basis van data binnen de cultuur van je organisatie?

Datagedreven werkenOntdek hoe jouw organisatie een stap kan maken naar een meer datagedreven cultuur en betere beslissingen kan nemen op basis van gegevens.

Tijdens dit webinar laten we zien hoe je besluitvorming op basis van data integreert binnen de cultuur van je organisatie. We gaan in op welke modellen er zijn voor besluitvorming op basis van data, wat er nodig is voor het invoeren van een datagedreven werkwijze en wat de meestgemaakte fouten zijn.

Dit webinar geeft je waardevolle inzichten en praktische tips om data effectief te gebruiken in de besluitvormingsprocessen van je bedrijf. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid om je vragen te stellen aan onze data-specialisten.

Webinar

Wanneer: woensdag 6 december 11:00 uur
Voor wie: iedereen die interesse heeft om data te benutten om betere beslissingen te nemen. (bijvoorbeeld CTO's, CDO's, Product Owners, data analisten en business analisten)
Kosten: gratis

Je kunt je via het formulier hieronder aanmelden voor dit webinar. Je ontvangt dan automatisch een deelname-link. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via 085 - 487 52 00.

Meld je aan voor het webinar over betere besluitvorming door data

inschrijving evenement