EvenementenBescherm uw Microsoft 365 data met Security Webinar

Bescherm uw Microsoft 365 data met Security Webinar

Vanwege de pandemie werken veel mensen vanuit huis. Daarom moesten moesten veel organisaties snel de omschakeling maken naar een moderne werkplek. Microsoft tools zoals Office 365, SharePoint en Teams waren vaak de eerste hulpmiddelen om thuiswerken mogelijk te maken. Helaas brengt het ook een groot risico met zich mee: Technische beveiligingsmaatregelen die zijn ingeregeld met de kantoorlocatie als uitgangspunt, werken wellicht minder adequaat vanaf een thuiswerkplek.

Security én gebruikersvriendelijkheid

Gelukkig biedt Microsoft 365 mogelijkheden om deze risico’s te beperken. Alleen is het gevaar hiervan, dat te veel security maatregelen kan leiden tot frustratie bij gebruikers. Als organisatie is het daarom belangrijk om de thuiswerkomgeving zo veilig mogelijk te maken zonder de productiviteit te beperken.

Tijdens dit webinar gaan we in op de beveiligingsmogelijkheden binnen Microsoft 365. We kijken naar de beschikbare producten en mogelijkheden binnen Microsoft 365 om datalekken te voorkomen, uw data te beveiligen en cyber criminelen buiten de deur te houden. We tonen hoe u rechten instelt en hoe u eventuele onregelmatigheden achteraf inzichtelijk maakt via auditing. Ook gaan we in op de controle en het beheer van (mobiele) apparaten.

Microsoft 365 security webinar

Webinar Microsoft 365 Security

Wat: Webinar (online seminar)
Wanneer: vrijdag 19 maart, 10:00 – 10:45 uur
Doelgroep: Managers, Security officers, Microsoft/Office 365 beheerders en IT Managers
Kosten: gratis

U kunt zich inschrijven voor dit webinar via onderstaand formulier. Vervolgens ontvangt u dan van ons een e-mail met link waarmee u het webinar live kunt volgen. Ook ontvangt u na afloop automatisch de webinaropname.

Aanmelden voor het webinar over Security Microsoft 365

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken