EvenementenDelta-NAzureDevOps Day!

Azure DevOps Day!

AzureDevOps DayIn september lanceerde Microsoft AzureDevOps als opvolger voor Visual Studio Team Services. Tijd om hier eens dieper in te duiken. Experts Live organiseert op 20 november een speciaal event rondom deze nieuwe clouddienst van Microsoft: AzureDevOps Day! Als dé specialist op het gebied van AzureDevOps zijn wij daar uiteraard als partner bij betrokken.

Tijdens deze dag maar liefst twee tracks. Een track met breakoutsessies van één uur en een track met workshops. Fokko Veegens zal de sessie "Closing the Feedbackloop met Azure DevOps"verzorgen". Kijk hieronder voor de beschrijving.

Tickets zijn bepert beschikbaar, registreer je daarom vandaag nog op https://expertslive.nl/! Voor de breakoutsessies betaal je €20,- en voor een hele workshopdag €30,-. Dit is incl. lunch, borrel en swag maar ex. parkeerkosten.

Deze AzureDevOps Day vindt plaats bij Bar Beton in Utrecht.

Closing the Feedbackloop with Azure DevOps

Een tevreden klant willen we allemaal wel! Wanneer de klant blij is met de software die jij bouwt is je missie geslaagd. Wanneer dat niet zo is, kan dat meerdere oorzaken hebben. Als jij de feedback van de klant pas krijgt wanneer de software in productie genomen is, dan kost het vaak onevenredig veel tijd om de oorzaak op te lossen. Daarom is het zaak eerder in het proces feedback te krijgen. Niet alleen van de klant, maar ook van "systemen", zoals static code analysis, monitoring of automatische tests. In deze demorijke sessie gaan we kijken naar de mogelijkheden die Azure DevOps biedt.

Over Fokko Veegens, DevOps Consultant

Als DevOps consultant geef ik mijn klanten advies over het verbeteren van de manier waarop zij waarde leveren aan de klant. Naast het geven van advies, werk ik ook regelmatig mee om dit te bewerkstelligen. Met mijn achtergrond als ontwikkelaar heb ik gedegen kennis van de processen en van de problemen waar velen tegenaan lopen. Dat zorgt ervoor dat ik gerichte oplossingen kan bieden. Mijn ambitie is om bedrijven bij te staan in hun "DevOps Journey", zodat zij hun concurrenten een stap voor kunnen zijn.

Fokko Veegens, DevOps Consultant