Scribe integratie Dynamics

Dynamics integratie op basis van Scribe

Excelsior Sport is een semi-medische organisatie, die medisch advies combineert met een sportspeciaalzaak. Dit zorgt voor uiteenlopende processen en informatiestromen die met diverse software systemen ondersteund werden. In samenspraak met Delta-N is het aantal gebruikte systemen teruggebracht tot twee die met elkaar geïntegreerd zijn op basis van Scribe Insight. Scribe heeft hiervan een customer case study opgesteld die u onderaan deze pagina kunt downloaden.

Automatische uitwisseling klantgegevens

Om de verschillende processen te ondersteunen waren bij Excelsior Sport maar liefst 7 verschillende software systemen in gebruik. Met als gevolg dat er veel tijd verloren ging aan het (dubbel) vastleggen en terugzoeken van informatie. Tijd die ze liever zouden besteden aan het nog beter ondersteunen van klanten.
In samenspraak met Delta-N is het aantal gebruikte systemen teruggebracht tot twee: Dynamics CRM and Dynamics NAV. Deze systemen boden de mogelijkheid om alle klant, patiënt en transactiegegevens vast te leggen. Vervolgens is er op basis van Scribe Insight een integratie tussen de systemen gerealiseerd. Dankzij deze koppeling wordt informatie automatisch tussen de twee systemen uitgewisseld, waardoor informatie nog maar op één plek vastgelegd hoeft te worden en er altijd een compleet en accuraat beeld van de client beschikbaar is.

Een 360° overzicht van klanten

Dankzij de integratie tussen Dynamics CRM en Dynamics Nav op basis van Scribe wordt klant- en transactie informatie automatisch uitgewisseld tussen de systemen. Hierdoor hebben de medewerkers van Excelsior Sport altijd een volledig beeld van de klant en zijn transacties. Hierdoor kan Excelsior Sport haar klanten nog beter helpen. Artsen kunnen clienten bijvoorbeeld nog beter adviseren doordat er inzicht is in door de client aangeschafte sport uitrusting. Daarnaast heeft het een flinke tijdsbesparing opgeleverd doordat informatie maar op één plaats vastgelegd hoeft te worden en altijd een juist en compleet beeld van de client beschikbaar is.

Download hier de casestudy: Casestudy_Dynamics_Excelsior Sport_2016.pdf