Dynamics specialist

Microsoft Dynamics CRM & NavWij beschikken als Microsoft Certified Partner over uitgebreide expertise van Microsoft Dynamics CRM en Dynamics NAV. Onze ervaren applicatie en business experts houden zich bezig met het vertalen van uw business uitdagingen naar de toonaangevende technologieën van Microsoft op het gebied van CRM en ERP. Zowel in de Cloud (Dynamics CRM Online) als on-premise. Dankzij onze brede expertise zijn wij als geen ander in staat om een geïntegreerde blik te werpen op de meest ideale oplossing voor uw organisatie. Onze experts zijn opgeleid om vanuit uw uitdagingen te denken en zijn in staat over de grenzen van IT heen te kijken.

Dynamics 365

Met Dynamics 365 heeft Microsoft een nieuwe generatie business Apps gelanceerd. Dynamics 365 is een Cloud oplossing die CRM en ERP functionaliteit bundelt. Dynamics 365 stelt organisaties in staat business apps voor deelprocessen te gebruiken. In plaats van grootschalige en langdurige projecten, kunt u met Dynamics 365 klein beginnen en snel resultaat behalen. Bijkomend voordeel is dat u alleen betaalt voor de functionaliteit die u nodig hebt. Meer over Dynamics 365

Dynamics CRM en Dynamics NAV

Microsoft Dynamics CRM is makkelijk in gebruik en biedt u een reeks krachtige mogelijkheden voor uw marketing, verkoop en serviceprocessen. Microsoft Dynamics CRM Online draait in de cloud en is een flexibele oplossing die snel kan worden aangepast aan de huidige behoeften van uw bedrijf. Dynamics NAV is de Standaard in bedrijfssoftware en helpt uw financiële en logistieke processen te stroomlijnen. Lees meer over deze Dynamics-oplossingen en de mogelijkheden ze met elkaar of andere applicaties te integreren Of bekijk hieronder de video om te ontdekken wat Microsoft Dynamics voor uw organisatie kan betekenen.

 

Referenties CRM en NAV

We hebben al vele organisaties geholpen bij het stroomlijnen van hun commerciële of financiële en logistieke processen. Bekijk hier een overzicht met Dynamics referenties.