Diensten

Om de mogelijkheden van ICT systemen te benutten is het belangrijk deze op de juist manier te implementeren, gebruikers te trainen en toegang te hebben tot de benodigde expertise. Delta-N beschikt over een groot team specialisten die u op ieder vlak kunnen ondersteunen.

Delta-N staat garant voor een professionele aanpak van uw ICT project. Wij werken uitsluitend met Microsoft gecertificeerde professionals en voeren onze projecten uit volgens onze bewezen aanpak. Naast de ontwikkeling van applicaties volgens het .NET Framework zijn wij ook in staat om deze kundig in uw infrastructuur te implementeren en te beheren. Het is zelfs mogelijk om uw complete infrastructuur aan ons uit te besteden.

Eén aanspreekpunt voor al uw IT zaken

Aanpak en diensten Delta-NOf u nu gebruik maakt van onze diensten op het gebied van SharePoint, Dynamics CRM, IT beheer, ALM of software ontwikkeling, wij verzorgen uw project van begin tot eind. Wij zorgen voor één aanspreekpunt en kunnen alle aspecten van uw IT project voor onze rekening nemen. We richten niet alleen de infrastructuur voor u in, maar leveren ook de hardware. We configureren niet alleen de software, maar adviseren u ook over de licenties. En we ontwikkelen niet alleen maatwerk, maar verzorgen ook trainingen aan eindgebruikers.