DevOps

Snel en kwalitatief goede software ontwikkelen door een steeds beter wordend DevOps proces

DevOps

Snel en kwalitatief goede software ontwikkelen door een steeds beter wordend DevOps proces

DevOps

DevOps richt zich op continue leveren van waarde aan de eindgebruiker. Om dit te bereiken is het belangrijk dat mensen, processen en gebruikte tools op elkaar zijn afgestemd. Als deze samenwerking goed is heeft het niet alleen een positief effect op de software maar ook op de prestaties van de organisatie.

DevOps

Waarom DevOps

Eén van de belangrijkste drijfveren om te starten met DevOps is de behoefte van bedrijven om sneller in te spelen op de veranderende markt. Uit onderzoek is gebleken dat organisaties die goed presteren op het gebied van DevOps winstgevender zijn dan verwacht, veel vaker nieuwe software naar productie brengen, met tot 80% minder fouten. Ook kunnen deze organisaties veel sneller een fout herstellen als deze in productie voorkomt en veel sneller een wijziging in de software realiseren.

Dit geeft aan waarom veel bedrijven op dit moment hiermee een start willen maken of hier nog beter in willen worden. De concurrentie is vaak hevig, hebben hier misschien al een stap in gemaakt en de kans dat je achter gaat lopen wordt steeds groter. Maar waar moet je beginnen? Voor veel organisaties is dit heel moeilijk te bepalen. Vaak is er wel een idee maar of dit ook juist is? Als je verkeerd begint kan het zijn dat de investering niet datgene brengt wat je verwacht had of het kan zelfs zo zijn dat je slechter gaat presteren.

Onze oplossingen

DevOps Gold Partner

Als DevOps Gold Partner ondersteunen wij organisaties bij de adoptie van DevOps, teneinde in kortere tijd meer waarde voor de organisatie en hun eindgebruikers te genereren. Wij onderscheiden drie elementen: People, Process en Tools. Alle drie zijn nodig om succesvol en professioneel software te ontwikkelen en feedback te verzamelen.

Microsoft Gold PArtner

“DevOps is the union of people, process, and products to enable continuous delivery of value to our end users.“

Donovan Brown, Principal DevOps Manager Microsoft

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte