Over Delta-N Development

Delta-N Development

Delta-N kan u helpen met het ontwikkelen van maatwerkapplicaties, mobiele apps of met het moderniseren van uw bestaande applicaties. Na een gedegen analyse vooraf van de behoeften, wordt in kort-cyclische stappen een solide software-oplossing verwezenlijkt die direct bijdraagt aan het succes van uw business.

We hanteren een agile werkwijze waardoor het hele proces, van begin tot het eind, volledig transparant is. Betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en goede samenwerking staan bij ons in ieder project voorop.

Kantoor Delta-N

Ons Development Team

Het Team Development bestaat uit een omvangrijk en ervaren team van ontwikkelaars dat met succes vele software trajecten gerealiseerd heeft. Onze ontwikkelaars zijn leergierig en zijn continu bezig kennis te verzamelen en zichzelf te ontwikkelen.

Binnen het team is alle expertise aanwezig die nodig is om van ieder project een succes te maken, zoals kennis van de nieuwste Microsoft ontwikkeltechnieken, scrum en Microsoft Azure. Er is zelfs een Azure MVP.

Over Delta-N

Delta-N Development is één van de drie Business Units binnen Delta-N. Overeenkomst tussen deze units is dat ze gespecialiseerd zijn in het vertalen van Microsoft technologie naar oplossingen waarmee u meer bereikt. De andere units zijn: DevOps en Cloud Solutions.

Neem contact met ons op

Hebt u vragen over de mogelijkheden van het ontwikkelen of moderniseren van een applicatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box
 • In de spotlight

  Blijf volledig op de hoogte