Over Delta-N Development

Delta-N Development

Delta-N is een volledig Nederlands softwarebedrijf en kan je helpen met het ontwikkelen van maatwerkapplicaties, mobiele apps, applicatiebeheer of met het moderniseren van verouderde applicaties. Na een gedegen analyse van jouw behoeften, wordt in kort-cyclische stappen een solide software-oplossing verwezenlijkt die direct bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf.

We zijn gespecialiseerd in ontwikkeling voor de cloud en hanteren een agile werkwijze, waardoor het proces  van begin tot het eind volledig transparant is. Betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en goede samenwerking staan bij ons in ieder project voorop.

Kantoor Delta-N

Ons Development Team

Microsoft Gold Application DevelopmentOnze Development unit bestaat uit een omvangrijk en ervaren team van frontend en backend ontwikkelaars en software architecten dat met succes vele software trajecten gerealiseerd heeft. Onze software ontwikkelaars zijn leergierig en zijn continu bezig kennis te verzamelen en zichzelf te ontwikkelen.

Binnen het team is alle expertise aanwezig die nodig is om van ieder project een succes te maken. Zoals kennis van de (nieuwste versie van) ontwikkeltechnieken, als .NET, AI, Angular, Bot Framework en Microsoft Azure.

Al 25 jaar toekomstvaste software

We ontwikkelen al 25 jaar maatwerk software voor uiteenlopende soorten bedrijven. Voor kleine startups met slechts enkele medewerkers tot grote internationale bedrijven zoals Akzo Nobel. Bekijk onderaan de pagina enkele voorbeelden van onze klanten of bezoek de pagina met referenties voor meer informatie over onze software development projecten.

Over Delta-N

Delta-N Development is één van de Business Units binnen Delta-N. Overeenkomst tussen deze units is dat ze gespecialiseerd zijn in het vertalen van Microsoft technologie naar oplossingen die jou in staat stellen je doelen te bereiken. Onze andere units zijn: DevOps, Data & AI, Security en Cloud Solutions.

Neem contact met ons op over software development

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van software ontwikkeling? Vul het formulier in en we nemen binnen een dag contact met je op.
 • Antoin van der Ben

  Account Manager

  Plan een meeting

  • LinkedIn
  • Mail
  • Telefoon
  Bel: 085 – 487 52 23
  E-mail: antoinvdb@delta-n.nl
  Connect met Antoin
  invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte