Over Delta-N Development

Softwarebedrijf

Delta-N is een volledig Nederlands softwarebedrijf en kan u helpen met het ontwikkelen van maatwerkapplicaties, mobiele apps of met het moderniseren van uw bestaande applicaties. Na een gedegen analyse van uw behoeften, wordt in kort-cyclische stappen een solide software-oplossing verwezenlijkt die direct bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.

We hanteren een agile werkwijze, waardoor het proces  van begin tot het eind volledig transparant is. Betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en goede samenwerking staan bij ons in ieder project voorop.

Kantoor Delta-N softwarebedrijf

Ons Development Team

Microsoft Gold Application DevelopmentHet Team Development bestaat uit een omvangrijk en ervaren team van ontwikkelaars dat met succes vele software trajecten gerealiseerd heeft. Onze software ontwikkelaars zijn leergierig en zijn continu bezig kennis te verzamelen en zichzelf te ontwikkelen.

Binnen het team is alle expertise aanwezig die nodig is om van ieder project een succes te maken, zoals kennis van de nieuwste Microsoft ontwikkeltechnieken, scrum en Microsoft Azure.

Over Delta-N

Delta-N Development is één van de drie Business Units binnen Delta-N. Overeenkomst tussen deze units is dat ze gespecialiseerd zijn in het vertalen van Microsoft technologie naar oplossingen waarmee u uw doelen bereikt. Onze andere units zijn: DevOps en Cloud Solutions.

Neem contact met ons op

Zoekt u een softwarebedrijf dat u kan helpen met het ontwikkelen of moderniseren van een applicatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box
 • In de spotlight

  Blijf volledig op de hoogte