Over Delta-N Development

Softwarebedrijf

Delta-N is een volledig Nederlands softwarebedrijf en kan je helpen met het ontwikkelen van maatwerkapplicaties, mobiele apps of met het moderniseren van verouderde applicaties. Na een gedegen analyse van jouw behoeften, wordt in kort-cyclische stappen een solide software-oplossing verwezenlijkt die direct bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf.

We zijn gespecialiseerd in ontwikkeling voor de cloud en hanteren een agile werkwijze, waardoor het proces  van begin tot het eind volledig transparant is. Betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en goede samenwerking staan bij ons in ieder project voorop.

Kantoor Delta-N

Ons Development Team

Microsoft Gold Application DevelopmentHet Team Development bestaat uit een omvangrijk en ervaren team van ontwikkelaars dat met succes vele software trajecten gerealiseerd heeft. Onze software ontwikkelaars zijn leergierig en zijn continu bezig kennis te verzamelen en zichzelf te ontwikkelen.

Binnen het team is alle expertise aanwezig die nodig is om van ieder project een succes te maken, zoals kennis van de nieuwste Microsoft ontwikkeltechnieken, AI, Scrum en Microsoft Azure.

Software voor bedrijven

We ontwikkelen al ruim 20 jaar maatwerk software voor uiteenlopende soorten bedrijven. Voor kleine bedrijven met slechts enkele medewerkers tot grote internationale bedrijven zoals Akzo Nobel. Bekijk onderaan de pagina enkele voorbeelden van onze klanten of bezoek de pagina met referenties voor meer informatie over onze software development projecten.

Over Delta-N

Delta-N Development is één van de drie Business Units binnen Delta-N. Overeenkomst tussen deze units is dat ze gespecialiseerd zijn in het vertalen van Microsoft technologie naar oplossingen waarmee jij je doelen bereikt. Onze andere units zijn: DevOps en Cloud Solutions.

Neem contact met ons op

Zoek je een softwarebedrijf dat je kan helpen met het ontwikkelen of moderniseren van een applicatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte