Development

Delta-N Development expert in ontwikkeling en modernisering van applicaties voor de toekomst

Development

Delta-N Development expert in ontwikkeling en modernisering van applicaties voor de toekomst

Development

Door de toenemende digitalisering, vinden steeds meer klantinteracties online plaats. Applicaties en web-portalen zijn daarom van strategische waarde voor bedrijven om klanten te bedienen. Met de professionalisering van software ontwikkeling en cloud-technologieën, wordt het steeds eenvoudiger voor bedrijven om nieuwe diensten en producten te introduceren met slimme business modellen. Jouw volgende concurrent wordt zeer waarschijnlijk een online aanbieder, als deze er al niet is.

Applicatie ontwikkeling

Reden te meer om te blijven investeren in jouw applicaties en de gebruikers van jouw applicaties een rijke en moderne ervaring te blijven bieden. Daarmee hou je de concurrentie op afstand en creëer je zelf mogelijkheden jouw marktpositie te verbeteren.

Delta-N kan je helpen met het ontwikkelen van maatwerkapplicaties, mobiele apps of met het moderniseren van jouw bestaande applicaties. We hanteren een agile werkwijze waarbij we samen met een klant een werkende software-oplossing verwezenlijken die direct bijdraagt aan het succes van jouw business.

Development oplossingen

Ontwikkeling van maatwerk

Ons ervaren team van software ontwikkelaars is als geen ander in staat jouw wensen te vertalen in werkende software die door gebruikers enthousiast zal worden ontvangen. Door onze ervaring met moderne ontwikkeltechnieken en processen, zijn we in staat in korte tijd oplossingen te realiseren. We ontwikkelen de applicatie altijd met het oog op de toekomst. Want jouw business en de wensen van de klanten verandert. Snel kunnen inspelen op deze veranderingen is van groot belang. Door inzet van cloud-technieken zijn schaalbaarheid en security vanaf het begin gewaarborgd. Opschalen is zo eenvoudig als een knop omzetten. Uitbreidingen zijn snel te realiseren waardoor de kosten laag kunnen worden gehouden en jouw klanten blijvend tevreden.

Development

Applicatie modernisering

Het aantal applicaties dat in een organisatie wordt gebruikt is de laatste tien jaar enorm gestegen. Veel van deze applicaties leveren kritieke services die onmisbaar zijn voor de operatie van een bedrijf. Om de digitale ambities van de organisatie waar te blijven maken, dienen applicaties snel op de veranderende behoeften en verwachtingen te kunnen aangepast. Dit is vaak geen eenvoudige opdracht omdat software systemen complex kunnen zijn en soms zijn gebaseerd op oude technologie.

Delta-N is gespecialiseerd in het moderniseren van applicatie-omgevingen zodat ze weer helemaal naar verwachting presteren en ook beter onderhoudbaar worden. Met het moderniseren van een business applicatie, mobiele app of web-omgeving, krijg je niet alleen een beter presterende applicatie, er wordt ook een solide basis gebouwd voor de toekomst. Dit betekent dat naast de applicatie, ook het applicatieplatform (waarop), en de ontwikkelomgeving (waarmee), wordt gemoderniseerd. Delta-N heeft daarmee een heel eigen visie op applicatie modernisering. We realiseren een moderniserings-oplossing met het ook op de toekomst die blijvend waarde biedt in de digitale transformatie van jouw organisatie.

Mobiele apps

Steeds meer interacties tussen consumenten en tussen collega's in bedrijven, vinden plaats via mobiele apparaten. Bij veel bedrijven vertegenwoordigt mobiel de grootste groep gebruikers. Er vind daarom een ware app-race plaats om klanten de beste mobiele ervaring te geven. Mobiele applicaties moeten snel zijn en onderscheidende functionaliteit bieden. Stilstaan is geen optie. De concurrentie zit je op de hielen en een overstap naar een andere aanbieder is zo gemaakt.

Delta-N heeft veel ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van mobiele apps. We gebruiken moderne (Xamarin) technologie waardoor we zowel Android als Apple (iOS) apps ontwikkelen op basis van zo veel mogelijk hergebruik van code. Deze apps bieden de rijke mobiele ervaring en ondersteunen alle functionaliteit van de mobiele apparaten. Door onze ervaring met DevOps practices kunnen we desgewenst een totaaloplossing creëren voor het gefaseerd releasen van nieuwe versies, het automatisch testen op honderden verschillende apparaten, en app monitoring, zodat je volledig inzicht en controle hebt over jouw mobiele apps.

Mobile app ontwikkeling

Onze aanpak

Voorafgaand aan een project zal een assessment worden gedaan om de behoeften in kaart te brengen. We onderzoeken welke functionaliteit de meeste business waarde genereert en hoe we dit, met de nieuwste technologie, in een zo kort mogelijke tijd kunnen realiseren. We werken volgens de Scrum methodiek. Dit zorgt ervoor dat we in kort-cyclische stappen de applicatie ontwikkelen of moderniseren, met maximale transparantie voor de opdrachtgever. De klant is vanaf het eerste moment betrokken bij het project. We streven ernaar om na elke Sprint-review een werkende versie van de software beschikbaar te hebben zodat dit met de opdrachtgever kan worden besproken. Delta-N staat voor transparantie en duidelijkheid. De applicatie is klaar binnen de afgesproken tijd en voor het afgesproken budget.

Microsoft Technologie

Microsoft Technologie

Delta-N is Gold certified partner van Microsoft. Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van Microsoft Cloud development-technologie. Delta-N heeft gekozen voor Microsoft omdat dit voor onze klanten op alle gebieden de meest betrouwbare oplossing biedt. Dankzij de integratie van Microsoft Azure met Azure DevOps, ontstaat een robuuste en productieve cloud-developmentomgeving waarmee we in minder tijd, en voor lagere kosten, onderscheidende applicaties voor onze klanten maken.

In de spotlight

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte