Nederlandse Microsoft Azure User Group

Delta-N sponsor Azure User Group

​Delta-N heeft zich als gold sponsor verbonden aan WAZUG NL, de Nederlandse Microsoft Azure User Group. Wazug is opgericht om ontwikkelaars, architecten en consultants te informeren over en te enthousiasmeren voor Microsoft's applicatieplatform in de cloud: Microsoft Azure. Een doelstelling die nauw aansluit bij de cloud-strategie van Delta-N waarin Microsoft Azure een belangrijke rol speelt.

Microsoft Azure

Microsoft Azure is het Publieke Cloud platform van Microsoft. Microsoft Azure wordt beschikbaar gesteld vanuit een wereldwijd netwerk van data centers. Microsoft Azure is een online platform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over capaciteit en configuraties. Het is te integreren met uw bestaande IT-omgeving en biedt grote voordelen op het gebied van snelheid, schaalbaarheid en kosten. U kunt toepassingen bouwen met behulp van welke taal of ontwikkelplatform dan ook. Bovendien kunt u uw openbare cloud toepassingen integreren met uw bestaande IT-omgeving om zo de voordelen van de Cloud ook te kunnen benutten in uw huidige IT omgeving.

WAZUG NL

De Nederlandse Microsoft Azure User Group (WAZUG NL) is eind 2010 in het leven geroepen door een groep enthousiastelingen om ontwikkelaars, architecten en consultants te informeren over en te enthousiasmeren voor Microsoft's applicatieplatform in de cloud: Microsoft Azure. Twee-maandelijks organiseert WAZUG NL een gratis meeting waarbij een aantal spekers bepaalde onderdelen van het Microsoft Azure platform zullen uitlichten. Deze sessies lopen uiteen van technische sessies tot sessies over reference cases.
Naast de informatieve aard van de meetings is dit ook een uitstekende gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en zo je netwerk uit te breiden. Als gouden sponsor van de Microsoft Azure User Group zal de naam Delta-N genoemd worden op de website van de WAZUG NL en in alle uitingen. Daarnaast zal Delta-N ook in 2015 weer één van de goedbezochte meetings van WAZUG hosten.

Kijk voor meer informatie over de Nederlandse Microsoft Azure User Group www.wazug.nl