Aanpak Delta-N

Delta-N aanpak

​Delta-N staat garant voor een professionele aanpak van uw ICT project. Of het nu gaat om Cloud oplossingen, on-premises projecten of een combinatie van beiden. Wij werken uitsluitend met Microsoft gecertificeerde professionals en voeren onze projecten uit volgens onze bewezen aanpak.

Of u nu gebruik maakt van onze diensten op het gebied van Office 365, Azure, SharePoint, Dynamics CRM, IT beheer, ALM of software ontwikkeling, wij verzorgen uw project van begin tot eind. Wij zorgen voor één aanspreekpunt en kunnen alle aspecten van uw IT project voor onze rekening nemen.

Delta-N in 6 woorden

1. De klant

U staat bij ons centraal. En dus niet de techniek. Techniek is voor ons slechts een middel om oplossingen te creëren voor uw vraagstukken.  Doordat wij veel investeren in kennis van medewerkers en het toepassen van nieuwe technologie zijn wij als geen ander in staat om Microsoft producten te vertalen naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van uw organisatie. Doordat we een open en platte organisatie zijn, kunnen we snel en kort schakelen. Dat levert voor u maximale flexibiliteit op.

2. De Cloud

De Cloud heeft een enorme potentie en biedt organisaties voordelen op het gebied van flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing. Delta-N is gespecialiseerd in Cloud Technologie en kan u helpen bij het beantwoorden van vragen zoals: is de overstap naar de Cloud ook voor uw organisatie voordelig? Hoe zit het met privacy en veiligheid? Hoe stappen we over? Kiezen we voor een private-, public of een Hybride cloud model?

3. De Service

Delta-N is een fullservice partner die u van begin tot eind ondersteunt bij uw ICT project. U kunt bij ons terecht voor advies, licenties, installatie, implementatie, integratie, training en support.

4. Microsoft

Delta-N is Microsoft Gold Certified en op een breed terrein gespecialiseerd in Microsoft technologie. Microsoft staat voor innovatie, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.  We kiezen voor de geïntegreerde productenlijn van Microsoft die het mogelijk maakt om alle bedrijfsprocessen te ondersteunen.  Voor specifieke wensen ontwikkelen we modules of complete maatwerkoplossingen die naadloos op Microsoft-producten aansluiten. Delta-N is Microsoft Gold Certified Partner.

5. Kennis

Informatie is dankzij het internet in overvloed beschikbaar. De kennis en ervaring om deze informatie toe te kunnen passen is echter een schaars goed. Delta-N beschikt louter over ervaren medewerkers en investeert veel in de ontwikkeling en het delen van kennis. Onze medewerkers delen hun ervaringen voortdurend met elkaar en samen beschikken wij over een schat aan expertise. Dat stelt ons in staat om u voor te bereiden op de nabije toekomst en uw ICT op de juiste manier ‘voor te sorteren’ voor de toekomst.

6. Vrijheid

Wij hanteren geen afstand tussen management en werkvloer. We hebben een directie die meedenkt, coacht en faciliteert. Medewerkers hebben de beschikking over de nieuwste technologie en krijgen de vrijheid en verantwoordelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Medewerkers hebben hier de kans om zichzelf te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf.