Cloud

Organisaties hebben een toenemende behoefte aan flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing. De Cloud Computinghoeveelheid data die verwerkt dient te worden groeit explosief en toepassingen dienen standaard mobiel beschikbaar te zijn. Cloud computing heeft een enorme potentie en stelt organisaties in staat om te voorzien in deze behoeften.

Wat is Cloud Computing en is de overstap naar de Cloud ook voor uw organisatie voordelig? Hoe zit het met privacy en veiligheid? Hoe stappen we over? Kiezen we voor een private-, public of een Hybride cloud model?

Delta-N heeft antwoord op deze vragen en helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes!

Cloud visie Delta-N

Omdat er geen ‘One Size Fits All’ Cloud oplossing bestaat, heeft iedere business unit binnen Delta-N een duidelijke Cloud visie. Een unit heeft een eigen focus op business scenario’s en de daarbij passende producten. Gezamenlijk dekken de units het complete scala af van Cloud computing en vormen zij de overall Delta-N Cloud visie. Deze visie is onder te verdelen in drie hoofd thema’s, namelijk: in de Cloud, voor de Cloud en vanuit de Cloud.

Cloud Visie Delta-N

Ontwikkelen in de Cloud

Delta-N past DevOps niet alleen on-premise toe maar maakt ook hier gebruik van Microsoft Azure. Uw eigen Ontwikkel-, Acceptatie of Test omgeving volledig in de Cloud! Wij vinden dat u binnen enkele minuten up-and-running moet zijn en uw tijd moet kunnen besteden aan het ontwikkelen van software.

Ontwikkelen voor de Cloud

Of het nu gaat om web- of mobiele toepassingen, het Delta-N Development Team bouwt oplossingen die naadloos landen op Microsoft Azure en die gebaseerd zijn op de laatst geldende ‘best-practices’. Zonder dat u het beseft kunt u al meer toepassingen laten draaien in de Cloud.

Werken vanuit de Cloud

Bouw een eigen private Cloud, breidt uw bestaande infrastructuur uit met de Public Cloud (o.a. Hybride Cloud) of maak gebruik van de online software van Microsoft (o.a. Office 365). Delta-N biedt verschillende oplossingen die u helpen bij het (gedeeltelijk) overstappen naar werken vanuit de Cloud. Sta eens stil en stel uzelf en ons de vraag “moet het wel lokaal of kan het ook vanuit de Cloud”?

De stap naar de Cloud

De route naar de cloudHet spreekt voor zich dat ‘de stap naar de Cloud’ voor iedere onderneming verschillend is. U kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te starten met een aantal online producten. Microsoft heeft bijvoorbeeld van een groot aantal van haar oplossingen ook een online versie beschikbaar, zoals Office 365, SharePoint Online, Azure DevOps, Dynamics 365 en Microsoft Intune. Daarna breidt u uw infrastructuur uit met capaciteit in de Cloud om vervolgens uw eigen (maatwerk) software in de Cloud te hosten.

Uiteraard kan dit ook in een compleet andere samenstelling of volgorde. De mate waarin en de snelheid waarmee u de overstap naar de Cloud maakt, is afhankelijk van wat u wilt bereiken!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die de Cloud u te bieden heeft? Met behulp van de Delta-N Cloud Brainstorm Assessmentbrengen wij in kaart op welke manier de Cloud kan bijdragen aan uw business doelstellingen en stellen we gezamenlijk met u een ‘Roadmap naar de Cloud‘ op!

Neem voor advies toegespitst op uw situatie, vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte