Oplossingen

De wijze waarop mensen werken en samenwerken is de laatste jaren drastisch veranderd. Uw medewerkers verwachten onafhankelijk van tijd, plaats en device toegang te hebben tot alle informatie die nodig is om hun werk te doen. Aan organisaties de taak om dit op een veilige manier te faciliteren.

Microsoft technologie

Microsoft biedt een breed scala aan oplossingen die de productiviteit en efficiëntie van medewerkers aanzienlijk kunnen verhogen. Als Microsoft Gold Partner zijn wij gespecialiseerd in de implementatie en integratie van productiviteitsoplossingen, zoals Office 365, Enterprise Mobility + Security en Microsoft Azure.

Office 365

Microsoft Office 365 is de cloud oplossing voor bedrijven die slimmer willen werken. Office 365 biedt een geïntegreerd en flexibel pakket productiviteitsprogramma's. Met Outlook en Skype voor Bedrijven kun je eenvoudig communiceren met klanten en samenwerken met collega’s. Met vertrouwde Office-programma's als Word, Excel en PowerPoint kunt u op elk apparaat documenten maken, bewerken en delen. En met OneDrive voor Bedrijven kunt u die bestanden op al uw apparaten synchroniseren. Samenwerken is eenvoudig met Groups en Teams

Office Delve toont iedere gebruiker een persoonlijk dashboard met de meest relevante informatie. Delve haalt de informatie vanuit de verschillende online services van Office 365, zoals Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive voor Bedrijven. Hierdoor hoeft u niet meer naar informatie te zoeken en bent u veel productiever.

Azure

Microsoft Azure is een breed inzetbaar cloudplatform dat de mogelijkheid biedt om velerlei activiteiten naar de Cloud te brengen op het gebied van infrastructuur, gegevensopslag en development. Met Azure kun je snel aan de slag, kun je naar behoefte uitbreiden of inkrimpen, en vermijd je hoge kapitaalkosten, omdat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Kijk hier voor meer informatie over Microsoft Azure.

PowerBI

Power BI is een cloud service van Microsoft waarmee u snel dashboards kunt maken, rapporten kunt delen en direct toegang hebt tot alle gegevens die belangrijk voor u zijn. Power BI is toegankelijk vanaf ieder device. U kunt direct gratis een account aanmaken en starten met Power BI. Power BI bevat standaard dashboards voor veelgebruikte applicaties zoals Dynamics, Salesforce en Google Analytics. Kijk hier voor meer informatie over Power BI.

Enterprise Mobility + Security

U wilt uw medewerkers laten werken met hun favoriete apps en apparaten, maar tegelijkertijd uw bedrijfsgegevens veilig houden. Enterprise Mobility + Security (EMS) van Microsoft is een uitgebreide Cloud oplossing die u helpt om deze uitdaging aan te pakken. EMS sluit naadloos aan bij Office 365 en helpt u de uitdagingen op het vlak van BYOD in te vullen. Kijk hier voor meer informatie over de Enterprise Mobility + Security.

Cloud technologie voor slimme bedrijven

Moderne cloud technologie stelt uw organisatie in staat te groeien en innoveren en zorgt tegelijkertijd voor meer flexibiliteit. Terwijl al uw gegevens veilig zijn. Lees meer over enkele scenario’s waarbij Microsoft technologie u optimaal ondersteunt:

Maak contact met klanten | groei efficiënt | bescherm uw bedrijf | overal zaken doen

Sales Productivity

Microsoft biedt met het Dynamics 365 Platform ook oplossingen om de productiviteit van verkoop en marketing teams te verhogen. Deze oplossingen bieden uw medewerkers altijd, overal en op ieder device inzicht in klantinformatie. Uiteraard werken de Dynamics Cloud Oplossingen naadloos samen met andere Microsoft technologie zoals Office 365.

Zelf productiever werken?

Wilt u meer informatie over hoe u de productiviteit en efficiency binnen uw eigen organisatie kunt verhogen? Neem dan contact op met Eric Bolten.

Neem contact met ons op

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Eric Bolten

    Account Manager

    085 – 487 52 20
    ericb@delta-n.nl

  • Blijf volledig op de hoogte