Microsoft Teams Scan

Webinar Snel thuis in TeamsBent u ook versneld met Microsoft Teams aan de slag gegaan om op afstand te kunnen samenwerken?

Heeft u daarbij ook nagedacht over essentiële aspecten die op langere termijn een flinke impact kunnen hebben als u er nu niet voldoende aandacht aan besteed?

Met de gratis Teams Scan* kunnen wij u binnen enkele uren inzicht geven in de kwetsbare plekken en verbeterpunten binnen uw Teams omgeving. Vraag nu onderaan de pagina uw gratis Teams Scan aan.

Waarom een Microsoft Teams Scan

Veel organisaties hebben vanwege de huidige situatie de stap naar Teams versneld gezet. Een mooie ontwikkeling waar uw organisatie ook na de Corona crisis de vruchten van plukt. We zien echter ook dat organisaties die Teams ‘snel aanzetten’, minder aandacht besteden aan essentiële aspecten die op langere termijn een flinke impact kunnen hebben.

Denk bijvoorbeeld aan security. Weet u zeker dat de beveiliging van uw bestanden en data goed geregeld is? Maar denk ook aan rechten en afspraken. Hoe houdt u grip op uw omgeving als er geen duidelijke afspraken zijn en iedereen nieuwe Teams en Channels kan aanmaken? Een chaos dreigt waarin u het overzicht en de grip op uw data kwijt kunt raken.

Nu actie ondernemen voorkomt dat u later tegen grote problemen aanloopt.

Wat houdt de Teams Scan in?

Teams ScanMet onze gratis Teams Scan krijgt u binnen enkele uren inzicht in de kwetsbare plekken en verbeterpunten van uw Teams omgeving. Tijdens de scan zoomen wij in op:

  1. De basisinrichting
  2. De beveiligingsinstellingen
  3. Toegang, rollen en rechten
  4. Governance en afspraken
  5. Gebruik en adoptie

Na uitvoering van de Teams Scan ontvangt u een document met terugkoppeling op bovenstaande aspecten. Vraag nu een gratis Teams Scan aan en u weet binnen drie werkdagen of uw Teams omgeving veilig en future proof is.

*U kunt een gratis Teams Scan aanvragen vanaf 25 werkplekken. Dit aanbod geldt ook als u al langer met Teams werkt.

Vraag hieronder uw Scan aan en wij nemen binnen één werkdag contact met u op om de Scan in te plannen. Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 085 - 487 52 21.

Vraag nu uw gratis Teams Scan aan

Microsoft Teams Scan aanvragen

Blijf volledig op de hoogte