Microsoft Teams Scan

Webinar Snel thuis in TeamsBent u ook versneld met Microsoft Teams aan de slag gegaan om op afstand te kunnen samenwerken?

Heeft u daarbij ook nagedacht over essentiële aspecten die op langere termijn een flinke impact kunnen hebben als u er nu niet voldoende aandacht aan besteed? Zoals of uw omgeving voldoende veilig is en of de structuur toekomstvast is.

Met de gratis Teams Scan* kunnen wij u binnen enkele uren inzicht geven in de kwetsbare plekken en verbeterpunten binnen uw Teams omgeving. Vraag nu onderaan de pagina uw gratis Teams Scan aan.

Is uw Teams omgeving wel veilig?

Veel organisaties hebben vanwege de Corona maatregelen de stap naar Teams versneld gezet. Een mooie ontwikkeling waar uw organisatie ook na de Corona crisis de vruchten van plukt. We zien echter ook dat organisaties die Teams ‘snel aanzetten’, minder aandacht besteden aan essentiële aspecten die op langere termijn een flinke impact kunnen hebben.

Denk bijvoorbeeld aan security. Weet u zeker dat de beveiliging van uw bestanden en data goed geregeld is? Maar denk ook aan rechten en afspraken. Hoe houdt u grip op uw omgeving als er geen duidelijke afspraken zijn en iedereen nieuwe Teams en Channels kan aanmaken? Een chaos dreigt waarin u het overzicht en de grip op uw data kwijt kunt raken.

Nu actie ondernemen voorkomt dat u later tegen grote problemen aanloopt.

Wat houdt de Microsoft Teams Scan in?

Teams ScanMet onze gratis Teams check krijgt u binnen enkele uren inzicht in de kwetsbare plekken en verbeterpunten van uw Teams omgeving. Tijdens de scan zoomen wij in op:

  1. De basisinrichting
  2. De beveiligingsinstellingen
  3. Toegang, rollen en rechten
  4. Governance en afspraken
  5. Gebruik en adoptie

Na uitvoering van de Teams Scan ontvangt u een document met terugkoppeling op bovenstaande aspecten. Vraag nu een gratis Teams Scan aan en u weet binnen drie werkdagen of uw Teams omgeving veilig en future proof is.

Klanten over de Teams Scan

Marlink

“Dankzij de Microsoft Teams scan van Delta-N hebben we een bevestiging gekregen dat we op verschillende aspecten binnen Microsoft Teams en Office 365 in het algemeen op de goede weg zijn.

Verbeterpunten waren er ook op verschillende gebieden, inclusief gebieden waar we nog niet
bij stilgestaan hadden.
Kortom – erg tevreden met deze dienst van Delta-N !“

 

Brian Storm Manager IM Operations Marlink
Global Factories

"Ondanks dat we dachten dat we Teams redelijk goed hadden ingericht gaf de Teams scan ons toch nog waardevolle aanvullingen op de instellingen en gebruik van Teams.

Het samen doorlopen van verschillende instellingen op de achtergrond gaf ook meer geruststelling op de vraag hoe veilig de inrichting op dit moment is. Al met al een hele prettige en laagdrempelige manier om het Teams gebruik binnen het bedrijf door te lichten."

Robert van der Klooster Senior Engineer New Technology Global Factories
DSignmarking

Buiten de prettige webinar sessies die Delta-N geeft hebben wij ook de gratis Teams scan gedaan. Het rapport gaf ons een duidelijk beeld van waar we binnen Teams extra aandacht aan moeten besteden, maar ook waar de veiligheid te wensen over liet.

Na een telefonische resume zijn we verder gegaan waar we in alle hectiek van Covid-19 en de lockdown geen aandacht voor hadden. Kortom, een zeer waardevolle dienst die Delta-N hiermee aanbiedt.

 

Emiel van Leeuwen IT Project Manager DsignMarking
Lucas Onderwijs doet Teams Scan

"Aangezien wij binnen onze organisatie al aardig op weg waren met Teams leek de Teams scan ons een goede aanvulling om hier eens met een frisse blik naar te kijken.

We hebben op een erg prettige manier samen de Teams scan doorlopen en de toelichting van de bevindingen door Delta-N was voor ons waardevol. De punten uit de scan hebben we opgepakt en samen met Delta-N werken we aan het verder verbeteren van onze omgeving."

 

Mark Mooijman Accountmanager informatiebeheer Lucas Onderwijs


*U kunt een gratis Teams Scan aanvragen vanaf 25 werkplekken. Dit aanbod geldt ook als u al langer met Teams werkt.

Vraag hieronder uw Scan aan en wij nemen binnen één werkdag contact met u op om de Scan in te plannen. Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 085 - 487 52 21.

Vraag nu uw gratis Teams Scan aan

Microsoft Teams Scan aanvragen

Blijf volledig op de hoogte