Cloud Solutions

Cloud Solutions realiseert een veilige moderne werkplek op basis van Microsoft technologie

Buiten de prettige webinar sessies die Delta-N geeft hebben wij ook de gratis teams scan gedaan.

Het rapport gaf ons een duidelijk beeld waar we binnen Teams extra aandacht aan moeten besteden maar ook waar de veiligheid te wensen over liet.

Na een telefonische resume zijn we verder gegaan waar we in alle hectiek van Covid-19 en de lockdown geen aandacht voor hadden.

Zeer waardevolle dienst die Delta-N hier mee aanbiedt.

 

Klanten over de Teams Scan

Marlink

“Dankzij de MicroSoft Teams scan van Delta-N hebben we een bevestiging gekregen dat we op verschillende aspecten binnen Microsoft Teams en Office365 in het algemeen op de goede weg zijn.

Verbeterpunten waren er ook op verschillende gebieden, inclusief gebieden waar we nog niet bij stilgestaan hadden. Kortom – erg tevreden met deze dienst van Delta-N !“

 

Brian Storm Manager IM Operations Marlink
Global Factories

"Ondanks dat we dachten dat we Teams redelijk goed hadden ingericht gaf de Teams scan ons toch nog waardevolle aanvullingen op de instellingen en gebruik van Teams.

Het samen doorlopen van verschillende instellingen op de achtergrond gaf ook meer geruststelling op de vraag hoe veilig de inrichting op dit moment is. Al met al een hele prettige en laagdrempelige manier om het Teams gebruik binnen het bedrijf door te lichten."

Robert van der Klooster Senior Engineer New Technology Global Factories
DSignmarking

Buiten de prettige webinar sessies die Delta-N geeft hebben wij ook de gratis teams scan gedaan. Het rapport van de Teams Scan gaf ons een duidelijk beeld van waar we binnen Teams extra aandacht aan moeten besteden, maar ook waar de veiligheid te wensen over liet.

Na een telefonische resume zijn we verder gegaan waar we in alle hectiek van Covid-19 en de lockdown geen aandacht voor hadden. 

Kortom, een zeer waardevolle dienst die Delta-N hiermee aanbiedt.

 

Emiel van Leeuwen IT Project Manager DsignMarking

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte