Cloud Experts Live

voor een veilige moderne werkplek en een moderne cloud infrastructuur op basis van Microsoft technologie

Experts LiveExperts Live is hét kennisevenement rondom Microsoft oplossingen. Het event wordt georganiseerd dóór en vóór de verschillende community’s en is uitgegroeid tot het grootste Microsoft community evenement van de BeNeLux. Uiteraard mogen wij dan niet ontbreken. Als Microsoft expert helpen wij al ruim 20 jaar organisaties te digitaliseren en moderniseren met behulp van de innovatieve Microsoft Cloud oplossingen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de Moderne Werkplek op basis van Microsoft 365 en een Moderne Infrastructuur in Azure.

Experts Live

Cloud Experts Live - Delta-NEye catcher van onze aanwezigheid op Experts Live is onze racebaan. We bouwen deze volledig zelf. Van de fysieke bak en hardware tot aan de software die steeds meer slimme mogelijkheden kent. Tijdens Experts Live wint de bezoeker die de snelste tijd neerzet een kartarrangement voor 5 personen!  De winnaar wordt hier na afloop bekend gemaakt.

Met onze opvallende achterwand met een visual van de moderne digitale organisatie gaan we graag met bezoekers in gesprek over hoe een Cloud transformatie organisaties in staat stelt meer te bereiken. Lees hieronder meer over de moderne werkplek en een moderne infrastructuur als belangrijke onderdelen van een moderne digitale organisatie.

Roadmap naar de moderne werkplek

Een moderne werkplek

Een Moderne Werkplek zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, veilig digitaal kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

Ons Moderne Werkplek concept is gebaseerd op Microsoft 365. We benutten de geavanceerde mogelijkheden die de technologie biedt met o.a. het Power Platform en Teams Phone. Daarbij besteden we veel aandacht aan aspecten zoals adoptie, governance en security, die ervoor zorgen dat organisaties ook echt veilig en productief kunnen samenwerken.

Meer over de moderne werkplek

Moderne infrastructuur

Een moderne IT-infrastructuur is een IT-fundament dat je in staat stelt te innoveren door gebruik te maken van de mogelijkheden die moderne technologie biedt.

Omdat een moderne IT-omgeving je flexibiliteit en schaalbaarheid moet bieden om te reageren op veranderingen in de markt, kom je al snel uit bij Cloud. Als Microsoft partner kiezen wij daarbij voor Azure, het meest complete publieke Cloud platform.

Meer over Moderne ICT Infrastructuur
Microsoft Infrastructure Cloud

Route naar een moderne digitale organisatie

Alle organisaties, van klein tot groot, hebben te maken met steeds snellere veranderingen in hun bedrijf, markt en branche. De druk om resultaten te leveren neemt dan ook exponentieel toe. Als leidinggevende weet je dat je de concurrentie voor moet blijven of moet inhalen. Dit betekent dat je meer waarde moet leveren voor je klanten en dat vraagt om een moderne digitale organisatie.

Enkele klanten aan het woord

Mammoet referentie

"We zijn zeker te spreken over de samenwerking met Delta-N. Ze leveren niet alleen technische oplossingen, maar zorgen ook dat deze optimaal aansluiten bij onze organisatie."

 

John Helmink Manager Business Applications & Digital Innovation | Mammoet
Althen referentie

"We zijn vanaf het eerste gesprek heel enthousiast over de samenwerking met Delta-N. Hun professionele aanpak sluit goed aan bij onze behoefte tot duidelijkheid en transparantie. De medewerkers beschikken over veel kennis, schakelen snel en zijn altijd bereid een stapje extra te doen."

 

Thijs Haselhoff Managing director | Althen
Madolex heeft moderne werkplek

“Voor ons waren het assessment en de roadmap erg prettig, omdat dat de structuur duidelijk maakte en we daardoor vooraf inzicht hadden in wat er zou gaan gebeuren.“

 

Paul Geilen Manager Development & Innovation | Madolex
BRIS - Azure Landing Zone

“Dankzij de Azure Landing Zone die Delta-N heeft neergezet was de stap naar Azure geen lang traject, maar stond er snel een basisinrichting volgens de Microsoft richtlijnen. Hierdoor konden we direct profiteren van voordelen als flexibiliteit en schaalbaarheid en hebben we een goede basis voor de toekomst.”

 

Richard van Dommelen Operationeel directeur | BRIS BV

Specialist in Microsoft technologie

Delta-N is gespecialiseerd in het leveren van slimme oplossingen voor van Microsoft Cloud-technologie.

Werken bij Delta-N

jouw unieke kwaliteiten op waarde geschatOns team helpt dagelijks organisaties te digitaliseren en moderniseren met behulp van innovatieve Microsoft oplossingen, zoals Microsoft 365, Teams, SharePoint, Power Apps, Azure en Defender. Wil jij ook samen met leuke collega's aan coole projecten werken? Bij een organisatie waar je jezelf kunt zijn en je kunt ontwikkelen binnen je vakgebied? Dan ben je bij ons op je plek. Stuur een bericht of kijk hier voor de actuele vacatures.

Hoe Delta-N gewaardeerd wordt als werkgever is terug te zien aan onze mooie 5e plek in de ICT-werkgevers top 50 in de Computable Career Guide met een gemiddeld eindcijfer van 9,15!

Richting een moderne digitale organisatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moderne werkplek of een moderne cloud infrastructuur voor jouw organisatie? Wij helpen je graag verder op jouw route naar een moderne digitale organisatie in de vorm van advies, adoptie en implementatie. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

Meer weten over werken in de Cloud?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box
 • Projecten waar we trots op zijn

  Blijf volledig op de hoogte