Oplossingen

Onze oplossingen

Wij bieden een jarenlange ervaring met implementatie projecten voor bedrijfssoftware en het adviseren over het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Ons productportfolio varieert van ERP-software tot klantrelatiebeheersystemen en van Business Intelligence-oplossingen tot Office 365 oplossingen.

Hoe kunt u kosten besparen, meer informatie uit uw systemen halen en efficiënter werken? Daar helpen wij u bij. Wij vinden de meest ideale oplossing voor uw organisatie.

Uw zakelijke belangen zijn ons uitgangspunt
Onze experts zijn opgeleid om vanuit uw zakelijke belangen te denken. Ze zijn in staat over de grenzen van IT heen te kijken.

Ruime ervaring integratie systemen
Bovendien beschikken ze over ruime ervaring met het integreren van talloze softwaresystemen. Juist daardoor kunt u nog meer kosten besparen, meer informatie halen uit uw huidige systemen en ze efficiënter laten werken.

Waarom Delta-N? 

  • Door onze brede expertise is Delta-N Business Solutions als geen ander in staat een geïntegreerde blik te werpen op de meest ideale oplossing voor uw organisatie tegen zo laag mogelijke kosten. We hebben het dan zowel over initiële kosten als kosten voor de langere termijn.
  • Delta-N beschikt als Microsoft Certified Partner over uitgebreide expertise van Microsoft Dynamics bedrijfssoftware zoals: Microsoft Dynamics 365, Dynamics CRM en NAV.
  • Een ervaren groep applicatie- en business-experts houdt zich bezig met het vertalen van uw zakelijke uitdagingen naar de toonaangevende technologieën van Microsoft op het gebied van CRM en ERP.

Onderdelen Dynamics dienstverlening
Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste onderdelen van onze Dynamics dienstverlening:

Nothing Found

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Meer weten?

zContact Form BS

Edwin Plooster

Account Manager

085 - 487 52 00

edwinp@delta-n.nl

 

Blijf volledig op de hoogte