Geïntegreerde digitale oplossing voor bedrijven in de machinebouw

Het branchespecifieke ERP-systeem zal in de toekomst nog steeds de kern vormen van de digitale omgeving in de machinebouw. De ondersteuning door de toenemende digitalisering van verschillende, deels autonome en zelflerende programma’s,sensoren, apps en platforms, die een enorm potentieel voor optimalisatie bieden in bijna alle procesgebieden.

U kunt vandaag al de koers bepalen voor de digitale toekomst van uw bedrijf met moderne ERP-systemen, zoals Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Dynamics NAV. Zo kunt u erop vertrouwen dat u ook morgen de vinger aan de pols zult hebben.

Afhankelijk van de grootte en focus van het bedrijf zijn binnen de machinebouw ingenieurs, verkopers en geschoolde werknemers betrokken bij de verschillende bedrijfstakken. Beginnend bij individuele machine-elementen, worden zeer complexe componenten of machines ontwikkeld, ontworpen, gebouwd, bediend en onderhouden. Ook al zijn ze in dezelfde branche actief: elk bedrijf is uniek op zijn eigen manier en dat onderkennen onze experts tijdens de implementatie van onze oplossingen.
Om ervoor te zorgen dat ERP-software zijn sterke punten kan bewijzen en waarde aan uw bedrijf kan toevoegen, moet het de specifieke kenmerken begrijpen van het bedrijf en de industrie.

 

discrete manufacturing
Flexibiliteit bij het maken van stuklijsten vormt een belangrijk aspect in de machinebouw. Dynamische materiaallijsten, checklists en een
variant configurator zijn slechts enkele van de werkbesparende tools die door deze brancheoplossing worden geboden.

‘Gelijktijdige kostencalculatie’ is van vitaal belang om de kosten vanaf het begin transparant te houden en de actuele status op alle afdelingen te bekijken.

Naadloze integratie met Microsoft Office

Het voordeel van een naadloze integratie met Microsoft Office ligt voor de hand: u kunt over de grenzen van het programma werken zonder onderbrekingen.

U kunt bijvoorbeeld eenvoudig bulk-datawijzigingen toepassen in Microsoft Excel door tabellen naar Excel te exporteren, de data daar te bewerken en de data vervolgens opnieuw in het ERP-systeem te importeren. Deze manier van data invoeren ondergaat de bijbehorende plausibiliteitscontroles, zodat alleen geldige gegevens naar Microsoft Dynamics worden verzonden.

Dit resulteert in talloze interacties tussen de Microsoft-modules.

  • Het archiveren van documenten met behulp van Microsoft SharePoint-technologie is slechts een van deze functies. Het is een intuïtief documentbeheersysteem.
  • De in het ERP-systeem geïntegreerde ‘documentenbox’ doet dienst als centrale opberglocatie voor allerlei soorten documenten.
  • Archiveer documenten eenvoudig door ze naar het archief te slepen.
  • U kunt boekingen ook (als PDF’s) rechtstreeks vanuit Microsoft Dynamics NAV starten, verzenden en archiveren.
  • Afdeling overstijgend projectwerk wordt eenvoudig, door gebruik van een intranet-systeem op basis van SharePoint.

Cosmo Consult kent een jarenlange nauwe samenwerking met klanten uit de machinebouw. Dat heeft geresulteerd in een software-oplossing die voldoet aan de actuele behoeften van deze sector.

“Wij spreken de taal”

Tegelijkertijd onderhoudt onze partner Cosmo Consult nauw contact met de ERP-ontwikkelaars van Microsoft, om ervoor te zorgen dat onze branche-oplossingen altijd up-to-date zijn en u dus kunt profiteren van de nieuwste Microsoft Dynamics NAV technologieën.

 

integrtie_cc

De juiste IT-partner aan uw zijde

Door de talloze gebruikers van de industrie-oplossing, kunt u er zeker van zijn dat onze branche-oplossingen tot in het kleinste detail zijn getest en een goedkeuringsstempel hebben gekregen van de echte experts, de gebruikers.

De beslissing om een ERP-systeem aan te schaffen is voor iedere organisatie
van strategisch belang. Met Delta-N Business Solutions heeft u de juiste IT-partner aan uw zijde, om uw investering te ondersteunen. De door Microsoft-gecertificeerde oplossing en onze jarenlange ervaring als toonaangevende Microsoft Dynamics partner biedt u de verzekering van een passende oplossing. Hierdoor weet u zeker dat onze producten toekomstbestendig zijn.

 

Voordelen_cc

Blijf volledig op de hoogte