Over ons

Over ons

Delta-N Business Solutions is een toonaangevende Microsoft partner. Wij adviseren, leveren, implementeren en verzorgen support op Microsoft Dynamics ERP en CRM systemen in zowel de “cloud” als ook on premise. Daarnaast leveren we oplossingen op het gebied van Office 365 en assisteren we organisaties met de transitie naar de Cloud. Om organisaties efficiënter te laten werken is het koppelen van software systemen een must. Daarom zijn onze integratie experts u graag van dienst met het realiseren van complexe koppelingen tussen diverse systemen.

Onze uitdaging is om organisaties te begeleiden in de digitale transitie door het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van nieuwe business modellen op basis van bewezen Microsoft technologie.

Ons team van ervaren en gedreven medewerkers is gecertificeerd en beschikt over de juiste dosis kennis en ervaring om de beste business oplossing voor uw organisatie te realiseren. Hierdoor geven wij u de juiste technologische voorsprong, zodat u verder kunt bouwen aan uw core business.

Onze kernwaarden met medewerkers, klanten en partners is gebaseerd op integriteit en vertrouwen. Wij geloven dat deze waarden de basis vormen van ons succes dat we graag delen met onze klanten.

Wij zien er naar uit om een vrijblijvende afspraak met u te maken om de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

 

visitekaartje_voorkantt

Blijf volledig op de hoogte