Terugkijken Webinar Controle over Teams

Microsoft Teams is een krachtig platform voor samenwerking. Het is echter wel belangrijk om grip te houden op jouw omgeving. Er zijn een aantal aspecten die op langere termijn een flinke impact kunnen hebben als je er nu niet voldoende aandacht aan besteed. Zoals of jouw omgeving voldoende veilig is en of de structuur toekomstvast is.

Tijdens een webinar zijn we onlangs ingegaan op de stelregels om Teams op een zo effectief mogelijke wijze te beheren. Na een korte introductie van Teams en de samenhang met SharePoint zijn we ingegaan op Office 365 Groups om het lidmaatschap van Teams te regelen, een belangrijk onderdeel van het beheer van Teams. Vervolgens hebben we de lifecycle van een Team doorlopen, van aanmaken tot het afsluiten. We zijn ingegaan op de uitrol, adoptie en hoe je de controle houdt op de toegang tot Teams. Je kunt heel veel regelen met techniek, maar de werkafspraken die je maakt en hoe je die communiceert naar de organisatie toe is bepalend voor de hoeveelheid controle die je hebt.

Webinar 'controle over Teams' terugkijken

Kijk hier het webinar 'Terugkijken Webinar Controle over Teams' terug. Onze cloud consultant Erik de Beus vertelde tijdens dit webinar meer over hoe je grip houdt op jouw Microsoft Teams omgeving.

Heb je twijfels of jouw Teams inrichting wel optimaal is? Kijk dan eens naar onze Teams Scan. Hiermee kunnen wij je binnen enkele uren inzicht geven in de kwetsbare plekken en verbeterpunten binnen jouw Teams omgeving.

We verzorgen regelmatig webinars over Microsoft Teams en digitaal samenwerken binnen Microsoft 365. Kijk hier voor een overzicht van de aankomende evenementen.

Heb je vragen naar aanleiding van dit webinar of kunnen we je ergens bij ondersteunen? Aarzel niet en neem contact met ons op via 085 - 487 52 00 of via info@delta-n.nl.

Gratis Teams Scan

Blijf volledig op de hoogte