AzureTour

Gratis tourspel weer van start

Op 7 juli gaat de Tour de France weer van start. Voor de verandering weer eens gewoon in Frankrijk, in Vendée - Pays de la Loire om precies te zijn. Drie weken later finishen de renners zoals gebruikelijk op de Champs-Élysées in Parijs. Ook dit jaar bieden wij u weer de mogelijkheid om het volgen van de Tour nog leuker te maken door met collega’s of vrienden deel te nemen aan onze AzureTour. De AzureTour is een Tour de France poule vanuit de Cloud waarmee u eenvoudig uw eigen poule op kunt zetten. U kunt kiezen uit Standaard en Pro. In beide gevallen is deelname gratis.

Zo doet u mee aan AzureTour

Deelnemen aan AzureTour is heel eenvoudig. Ga naar www.azuretour.nl en meld u aan. U kunt eenvoudig een AzureTour-account aanmaken of inloggen met een bestaand Microsoft (Hotmail)-, Facebook-, of Google-account. Vervolgens kunt u uw eigen poule aanmaken, of zich aansluiten bij een bestaande poule. Door een team samen te stellen van renners die deelnemen aan de Tour de France kunt u punten behalen. U kunt uw team tot een uur voor de start wijzigen. De uitslagen in de Tour de France worden dagelijks door Delta-N ingevoerd en automatisch berekend. Via het AzureTour-dashboard zijn voor iedere deelnemer de verschillende standen te zien, waaronder het klassement van uw bedrijf. Tijdens de Tour kunt u de scores ook eenvoudig volgen via de gratis App die beschikbaar is voor iOS en Android. Zoek in de betreffende App Store naar "AzureTour".

Let op: Om op de app te kunnen inloggen, dien je je eerst als deelnemer te registreren op www.azuretour.nl. Scores en standen worden in de app pas zichtbaar nadat de eerste Tour etappe verreden is.

Kantoor Delta-N

Neem contact met ons op

Fusce vel erat sed mauris dapibus venenatis. Curabitur at metus at est tempor condimentum. Vestibulum convallis pretium nunc non venenatis. Maecenas tincidunt consectetur vestibulum. Duis consectetur blandit turpis, ac suscipit leo commodo sit amet. Nam sed blandit dolor. Suspendisse potenti.

Plaats hier een titel

Contactverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image-bxb

Roy Driessen

Nullam congue eros quis metus ullamcorper, non dignissim diam ullamcorper. Phasellus quis magna in elit molestie gravida.

In de spotlight

Blijf volledig op de hoogte