Application Development

Ons ervaren team van ontwikkelaars kan ieder software ontwikkelproject voor u uitvoeren. Van de ontwikkeling van  volledige applicaties, apps of (mobiele) websites tot maatwerk en het moderniseren van verouderde applicaties.  We hanteren een agile werkwijze en worden enthousiast wanneer we samen met een klant een idee mogen uitwerken tot een werkende software-oplossing.

Microsoft .NET ontwikkeling

Onze ontwikkelaars zijn zeer ervaren op het Microsoft platform en op de hoogte van alle moderne technieken.  Onze developers zijn .NET framework-specialist en Microsoft gecertificeerd. We beschikken al vele jaren over de status van Microsoft Application Development Gold Partner, waardoor we optimaal profiteren van ondersteuning door Microsoft.

Ontwikkeling van maatwerkOntwikkeling Software

Ons team van software-programmeurs heeft veel ervaring met het ontwikkelen van maatwerksoftware. Wij werken volgens een vaste agile methode, waarbij applicaties opgebouwd worden uit componenten. Behalve een kortere ontwikkeltijd en dus lagere kosten betekent dat schaalbare software die eenvoudig is uit te breiden. Hierdoor kan er snel worden ingespeeld op veranderende marktomstandigheden. Door goed te luisteren naar degenen die met de software gaan werken, sluit de opgeleverde applicatie goed aan bij de gangbare praktijk in uw bedrijf.

Software ontwikkeling en de Cloud

De ontwikkeling van software verschuift steeds meer richting de Cloud. Of het nu gaat om web- of mobiele toepassingen, het Delta-N Development Team bouwt oplossingen die naadloos landen op Microsoft Azure en die gebaseerd zijn op de laatst geldende ‘best-practices’. Zonder dat u het beseft kunt u al meer toepassingen laten draaien in de Cloud.
Uiteraard ontwikkelen wij zelf ook in de Cloud. We maken hierbij gebruik van Microsoft Azure en Visual Studio Team Service.  Lees meer>>

Applicatie modernisering

Binnen veel organisaties wordt nog gebruik gemaakt van verouderde toepassingen. Applicaties die veelal een cruciale rol vervullen, maar tegelijkertijd veranderingen en groei tegenhouden omdat ze niet kunnen worden aangepast aan de huidige eisen en werkwijzen. Delta-N kan u helpen bij het (gedeeltelijk) moderniseren van verouderde toepassingen, waardoor ze weer voldoen aan de eisen van dit moment en kunnen meegroeien met toekomstige wensen. Lees meer>>

Ontwikkeling van uw eigen App

Door het nog steeds toenemende gebruik van smartphones en tablets wordt het belang van mobiele applicaties steeds groter. Mobiele apps zijn niet langer een aanvulling op een website, maar steeds vaker leidend. Vooral apps bieden ook mogelijkheden die met een (mobiele) website niet te realiseren zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het is belangrijk om helder te hebben voor wie de app ontwikkeld wordt en wat het doel is. Wilt u een eigen App laten ontwikkelen voor uw klanten of medewerkers? Wij denken met u mee en zorgen voor de realisatie van de app waarmee u bereikt wat u voor ogen heeft.
Hierbij maken wij altijd gebruik van de nieuwste technieken, waarmee we zorgen dat uw App op ieder platform optimaal werkt. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van Xamarin voor het ontwikkelen van native apps voor iOS en Android.

Ontwikkelt u zelf software, maar hebt u (tijdelijk) behoefte aan extra kennis en/of capaciteit voor uw software ontwikkelproject? Delta-N beschikt over ervaren ontwikkelaars en software architecten met kennis van de laatste technologieën. U kunt onze specialisten voor kortere of langere periode inhuren in de vorm van detachering. Lees meer >>

Neem voor meer informatie over de ontwikkeling van software door Delta-N contact op met ons op via 085 – 487 52 00.

Cloud First_Mobile First