Team Foundation Server

Team Foundation Server

Microsoft Visual Studio Team Foundation Server is het samenwerkingsplatform wat de basis vormt van Microsoft’s Application Lifecycle Management (ALM) oplossing. TFS bevat state-of-the-art versiebeheer, work item tracking, uitgebreide rapportages & dashboards en automated builds. Door verregaande integratie met de Visual Studio ontwikkeltools helpt Microsoft Visual Studio Team Foundation Server organisaties effectiever te communiceren en samen te werken in het proces van ontwerpen, bouwen, testen en uitrollen van software - wat uiteindelijk leidt tot verhoogde productiviteit en team output, verbeterde kwaliteit en meer inzicht in de application lifecycle.

De voordelen van Team Foundation Server

De voordelen van TFS liggen op 4 vlakken:
- Verbetering productiviteit
- Verbetering beheersbaarheid
- verbetering kwaliteit
- Verbetering onderhoudbaarheid

TFS in de Cloud: Visual Studio Team Services

Microsft biedt ook een Cloudoplossing voor Application Lifecycle Management: Visual Studio Team Services (voorheen Visual Studio Online). Visual Studio Team Services (VSTS) is kortgezegd een Team Foundation Server in de Cloud. VSTS stelt u in staat om uw volledige ontwikkelstraat naar de Cloud te brengen. Zonder dat u ook maar één server hoeft te installeren of configureren kunt u binnen enkele minuten al aan de slag met Visual Studio Team Services. Naast de krachtige features, zoals versiebeheer, het plannen en traceren van projecten en het samenwerken met teamleden, kunt u uw ontwikkelomgeving altijd en overal benaderen. Visual Studio Team Services helpt u om de ontwikkeling van software te versnellen en betere software af te leveren. Lees meer over Visual Studio Team Services.

Meer weten over Team Foundation Server?Meer informatie over Team Foundation Server

Wilt u meer weten over Team Foundation Server, de aanschaf van licenties of heeft u ondersteuning nodig bij een upgrade of migratie? Vraag dan hiernaast meer informatie aan of neem contact op met Roy Driessen.