Visual Studio

Visual Studio

Visual Studio is de ontwikkeltool in een Microsoft omgeving. Delta-N adviseert op het gebied van, implementeert en levert Visual Studio. Naast deze diensten organiseert Delta-N ook regelmatig seminars en trainingen over de vele mogelijkheden van Visual Studio.

Flexibiliteit

Met Visual Studio kunt u applicaties ontwikkelen voor elk platform. Voorbeelden omvatten o.a.:
• Met het meegeleverde Xamarin kunt u op basis van één codebase apps ontwikkelen voor iOS, Android en Windows
• Ontwikkel applicaties voor het Universal Windows Platform die draaien op PC’s, tablets, telefoons en zelfs de Xbox en de Hololens.
• Out-of-the-box ondersteuning voor het moderne web met ASP.Net, Node.js, Python en JavaScript en frameworks als AngularJS, jQuery, Bootstrap, Django en Backbone.js.

Productiviteit

Visual Studio biedt geavanceerde design & editing tools voor het ontwikkelen van applicaties in de taal van uw keuze. Er is ingebouwde support voor het eenvoudig opsporen en oplossen van issues door middel van de uitgebreide debugging & profiling mogelijkheden, zowel lokaal als remote.

Ecosysteem

Visual Studio is volledig naar uw eigen ontwikkelproces te optimaliseren, door middel van tools, templates en extensions die vanuit Microsoft partners en de community beschikbaar gesteld worden. Delta-N kan u adviseren over mogelijkheden om Visual Studio naar uw hand te zetten, en zelfs extensions bouwen specifiek voor uw organisatie.

Meer informatie over Visual Studio 

Meer informatie over Visual StudioNeem voor meer informatie over de aanschaf van licenties of onze dienstverlening op het vlak van Visual Studio, contact op met Roy Driessen. Of vraag meer informatie aan via de button hiernaast.