SharePoint

Microsoft SharePoint

SharePoint biedt een online omgeving waar medewerkers informatie vast kunnen leggen, kunnen delen en terug kunnen vinden. Hiermee zorgt u ervoor dat iedereen binnen de organisatie toegang heeft tot dezelfde up-to-date informatie, waardoor de productiviteit verhoogd en de onderlinge samenwerking verbeterd wordt. Om de mogelijkheden optimaal te benutten is het belangrijk dat de inrichting afgestemd is op uw organisatie. Delta-N beschikt over de expertise en ervaring om SharePoint volledig op basis van uw wensen in te richten, zodat u de mogelijkheden optimaal benut. Bekijk hier enkele voorbeelden van door ons succesvol uitgevoerde SharePoint projecten.

Over Microsoft SharePointMicrosoft SharePoint

SharePoint is een online platform dat de productiviteit van organisaties verbetert door uitgebreide controle over content te bieden, gedeelde bedrijfsprocessen te versnellen en informatie te delen zowel binnen als buiten de organisatie en hierdoor beter gefundeerde beslissingen mogelijk te maken.

Beheer en hergebruik op effectieve wijze uw informatie
Haal meer waarde uit uw content dankzij uitgebreidere controle over de opslag, beveiliging, distributie, het hergebruik en beheer van documenten en andere digitale content zoals internetpagina's, PDF-bestanden en e-mailberichten.

Deel zakelijke gegevens binnen en buiten uw organisatie
Vereenvoudig en verbeter de beveiliging en efficiëntie van samenwerkingsverbanden en het delen van kennis binnen en buiten de organisatie.

Een centraal platform voor het beheer van intranet-, extranet- en internettoepassingen
SharePoint biedt een schaalbaar bedrijfsplatform dat in staat is om met uw organisatie meet te groeien, zonder de noodzaak van kostbare toevoegingen. Op deze manier kan uw IT-afdeling meer tijd uittrekken voor de strategische taken die alleen zij kan uitvoeren, toegevoegde waarde voor uw organisatie creëren en voor positieve veranderingen zorgen.

SharePoint Online

SharePoint Online is een onderdeel van Office 365. Dit is een cloud gebaseerde dienst die wordt gehost door Microsoft. Het grote voordeel van deze omgeving, is dat de omgeving snel op te zetten is doordat er geen installatie nodig is en dat de omgeving snel en eenvoudig op te schalen is. Wij helpen u desgewenst met de aanvraag en begeleiden u bij de keuze van het juiste abonnement.
Lees meer over SharePoint Online >>

SharePoint projectenSharePoint projecten

Delta-N beschikt over alle expertise om uw SharePoint project van begin tot eind uit te voeren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij op basis van best-practices in korte tijd uw project realiseren. Of het nu gaat om een samenwerkingsportaal, intranet, document management of een SharePoint App.

SharePoint Services

Of u uw SharePoint project nu van begin tot eind door Delta-N wilt laten uitvoeren, of dat u behoefte heeft aan ondersteuning op een specifiek vlak. Ons SharePoint team beschikt over alle expertise om u op professionele wijze te ondersteunen met Consultancy, Ontwikkeling, Vormgeving en Beheer.  Lees meer>>

Producten, modules en webparts

Binnen Delta-N wordt dagelijks ontwikkeld op SharePoint. Niet alleen maatwerk voor klanten, maar er zijn ook diverse standaardapplicaties en componenten (web parts) ontwikkeld die door iedere organisatie eenvoudig ingepast kunnen worden binnen hun eigen SharePoint omgeving. Zoals de Meeting Room Manager het kamerreserveringssysteem.
Lees meer over onze SharePoint producten, modules en webparts >>

Meer informatie over SharePointVraag meer informatie aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SharePoint of wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag via de button hiernaast informatie aan of neem contact op met Edwin Plooster via 085 - 487 52 15.