DevOps Oplossingen

DevOps People Proces ToolsAls DevOps Gold Partner ondersteunen wij organisaties bij de adoptie van DevOps, teneinde in kortere tijd meer waarde voor hun klanten te genereren. Wij onderscheiden drie elementen binnen DevOps: People, Process en Tools. Alle drie zijn nodig om succesvol en professioneel software te ontwikkelen. Door training en coaching kunnen we mensen de juiste skills geven en kunnen de processen verbeterd worden. Dit geeft de juiste focus bij de ontwikkeling van de software. De tools moeten ervoor zorgen dat de mensen en het proces goed ondersteund worden.

People: training en support

De mensen binnen uw organisatie bepalen uiteindelijk het succes. Met de juiste kennis en tools zorgen zij voor een goedlopend proces en uiteindelijk kwalitatief betere producten. Wij kunnen u helpen uw mensen de juiste middelen te geven om hun werkzaamheden zo goed mogelijk te doen. Wij verzorgen opleiding en training, zowel rondom het Scrum proces als voor het gebruik van de Microsoft Tools. Ook kunnen wij u ondersteunen middels coaching of door het beheer van uw (lokale) TFS omgeving over te nemen.  Door middel van onze TFS support constructie hebben organisaties weinig tot geen omkijken naar hun omgeving en blijven ze up-to-date.
Lees meer >>

Process: Scrum

Er zijn verschillende methoden om software te ontwikkelen. Delta-N is overtuigd van Scrum, een raamwerk voor ‘agile’ software ontwikkeling waarbij in korte sprints werkende software opgeleverd wordt door multidisciplinaire teams. Onze ervaren consultants zijn allemaal gecertificeerd scrum master en kunnen u helpen bij het invoeren of optimaliseren van Scrum. Of het nu gaat om een volwaardige Scrum implementatie of het optimaliseren van één of meerdere processen.
Lees meer >>

Tools: Visual Studio Team Services

Vanuit het proces maken wij de vertaling naar de tools. Als Microsoft Gold DevOps partner kiezen wij hierbij uiteraard voor  voor de Microsoft tools. Visual Studio ALM, met als kloppende hart Visual Studio Team Services (cloud-gebaseerde dienst) of Team Foundation Server (lokale installatie), is voor ons de basis van iedere ontwikkelstraat die wij uitrollen. Hierbij houden we rekening met uw huidige ontwikkelomgeving om ook het bouwen van Apps en client-side websites te ondersteunen. Wij hebben alle expertise in huis om een omgeving op te zetten in Visual Studio Team Services of om Team Foundation Server te installeren, te configureren en waar nodig door middel van maatwerk aan te passen aan de wensen van uw organisatie. Wilt u niet alleen Visual Studio Team Services gaan gebruiken, maar ook in én voor de Cloud ontwikkelen?  Dan helpen  wij u graag op weg met Microsoft AzureLees meer >>

Meer informatieMeer informatie aanvragen

Wilt u sparren over een roadmap voor uw productontwikkeling, DevOps implementeren of uw ontwikkelstraat naar de Cloud verplaatsen? Neem vrijblijvend contact op met Roy Driessen via 085 - 487 52 11.