Development

Gespecialiseerd in development

​De ontwikkeling van software is van oorsprong één van de specialisaties van Delta-N. Ons Development team bestaat uit een omvangrijk en ervaren team van ontwikkelaars dat met succes vele software trajecten gerealiseerd heeft. We werken volgens een vaste aanpak en maken gebruik van de tools Visual Studio en Team Foundation Server (TFS).​ Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkelen voor de Cloud: of het nu gaat om web- of mobiele toepassingen, wij bouwen oplossingen Microsoft Gold Partnerdie naadloos landen op Microsoft Azure en die gebaseerd zijn op de laatst geldende ‘best-practices’.

 

Development oplossingen

Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkeling voor het Microsoft Cloud-platform (Azure) en het Mobile-platform. Naast standaardoplossingen ontwikkelen wij ook maatwerk voor SharePoint, CRM en TFS. Bekijk hier meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van web en App en Application Development.

Referenties development projecten

In de ruim 15 jaar dat wij software ontwikkelen hebben wij met succes vele projecten voor onze klanten gerealiseerd. Bekijk hier een overzicht met enkele Development referenties.