DevOps Gold partner

Application Lifecycle ManagementVanwege onze ervaring met uiteenlopende ontwikkeltools en het Scrum-proces behoren we tot een select gezelschap van Microsoft-partners met de DevOps Gold Competency. Of u nu mobiele, webbased, CRM- of SharePoint-applicaties ontwikkelt, wij helpen u bij het optimaliseren van uw ontwikkelproces en het professionaliseren van uw ontwikkelteam. Wilt u ontwikkelen in de Cloud? Met behulp van Visual Studio Team Services en Microsoft Azure verzorgen wij uw eigen Ontwikkel-, Acceptatie of Test omgeving volledig vanuit de Cloud!

People, Proces en Tools

De Application LifeCycle omvat de volledige levenscyclus van een product, van ontwikkeling tot eind. Delta-N is gespecialiseerd in het ondersteunen van de ontwikkeling van software. Hierbij is niet alleen het proces belangrijk, maar ook de gebruikte tools en het beheer nadat een applicatie in gebruik genomen is. Bekijk hier meer informatie over onze  Application Lifecycle Management oplossingen.

Referenties ALM, Scrum en TFS

Als DevOps Gold partner hebben we al bij vele organisaties het ontwikkelproces geoptimaliseerd. Bekijk hier vele tientallen succesvol afgeronde ALM, TFS en Scrum projecten. Application Lifecycle Management referenties.