Working on it...

Quickstart Visual Studio ALM
This page location is: Home > ALM > Quickstart Visual Studio ALM
Quickstart Visual Studio ALM

Het Microsoft Visual Studio Application Lifecycle Management platform (ALM) heeft uw ontwikkelteam veel te bieden: krachtige tools, een samenwerkingsplatform en heldere rapportages. Maar Visual Studio ALM kan zich pas bewijzen als de inrichting is toegesneden op uw processen. En als gebruikers weten hoe ze ermee moeten omgaan. Daarvoor kunt u een beroep doen op de expertise en best practices van Delta-N. Onze Quickstart helpt u om Visual Studio ALM snel maar zorgvuldig in gebruik te nemen.

Quickstart Visual Studio ALM

De Delta-N Quickstart Visual Studio Team Foundation Server is een dienst van Delta-N om in korte tijd een ontwikkelstraat neer te zetten in uw organisatie. De dienst omvat de volgende stappen:
- Analyse van huidige infrastructuur en ontwikkelproces;
- installatie Team Foundation Server;
- initiƫle inrichting Team Foundation Server;
- migratie sources;
- training Visual Studio Team System.

Haal meer uit Team Foundation Server

De Quickstart omvat een volledig gebruiksklare oplevering van Team Foundation Server. Wilt u meer uit het systeem halen, dan helpen wij u graag met het vervolg.
De vervolgstappen zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen en kunnen bijvoorbeeld de volgende diensten omvatten:
- Inrichten organisatie, specifieke ontwikkelmethodiek, inrichten build proces, maatwerk rapportages, integratie met SharePoint.

ALM Quickstart voor iedere organisatie

Omdat de behoeften van organisaties varieren, onder andere vanwege verschillende grootte van ontwikkelteams heeft Delta-N drie varianten van de ALM Quickstart.
- ALM Quickstart
- ALM Quickstart+
- ALM Assessment.

Meer informatie

De Quickstart is tegen een fixed price bij Delta-N verkrijgbaar. Vraag hiernaast de Quick Start Visual Studio ALM flyer aan of neem contact op met Roy Driessen via e-mail of op 085 - 487 52 00.