Office 365: uw complete kantoor in de cloud

Probeer Office 365 gratisOffice 365 is een cloud gebaseerde dienst die wordt gehost door Microsoft. Met Office 365 heeft u vanaf elke locatie toegang tot e-mail, agenda’s, Office Web Apps, bestanden en webvergaderingen. Delta-N kan als ervaren Microsoft Partner de implementatie van Office 365 en de migratie en integratie van uw bestaande omgeving naar Office 365 voor u verzorgen, zodat gebruikers probleemloos gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden. Wij kunnen uw beheerders opleiden, zodat u zelf het beheer van uw Office 365-omgeving uit kunt voeren. Het is ook mogelijk dat wij het beheer van u overnemen en ondersteuning voor eindgebruikers leveren via onze eigen servicedesk.

De voordelen van Office 365

Office 365 biedt vele voordelen die de productiviteit van uw organisatie verhogen. Office 365 is een cloud-oplossing die uw eigen ICT ontlast op gebied van beheer van fileservers en uitrol van software naar de client PC's. Via een eenvoudig te gebruiken beheerconsole houden IT-beheerders controle over gebruikersaccounts, toegangsrechten en uitrol binnen de organisatie. Daarnaast biedt het uw medewerkers altijd, overal en op vrijwel ieder apparaat toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen, bedrijfsportalen, agenda's en nog veel meer.
 
Met Office 365 beschikt u altijd over de laatste versie van Office software. Microsoft garandeert een beschikbaarheid van 99,9% met financiële garantie. Office 365 wordt aangeboden via een abonnement waarvoor een bedrag per gebruiker per maand wordt gerekend. Doordat Office 365 werkt met de software die uw gebruikers al kennen en gebruiken, zoals bijvoorbeeld Word, Excel en Outlook, kunnen zij er direct mee aan de slag zonder extra training voor het basisgebruik van deze applicaties.

Office 365 voor uw organisatieOffice 365 education

Office 365 kent diverse abonnementsvormen die zijn toegesneden verschillende soorten organisaties. Ongeacht of u een klein bedrijf of een multinational bent, er is altijd een abonnement dat aansluit bij de unieke behoeften van uw organisatie. Voor onderwijsinstellingen is Office 365 zelfs gratis beschikbaar. Bekijk het overzicht van mogelijke Office 365 abonnementsvormen.


 

​Microsoft Office 365 onderdelen:

​​​​O​ffice​ We​​b Apps

Hiermee ku​​nt u onlin​​e Office-documenten maken, opslaan en bewerken via een webbrowser zonder installatie van Office software op uw pc.

​​​​Exchange On
line

Werk overal en werk slimmer met gehoste e-mail voor bedrijven. Exchange Online is verkrijgbaar als een zelfstandige service of als onderdeel van een Office 365-abonnement.

Skype for Business

Voor het houden van online vergaderingen met audio en video, het geven van online presentaties en het delen van uw bureaublad. Kijk hier voor meer informatie over Skype for Business.

Voor het delen van bestanden en het bouwen en publiceren van websites en intranetportalen.
Kijk hier voor meer informatie over 
SharePoint Online​​

Probeer Office 365 nu zelf!

Wilt u zelf de mogelijkheden van Office 365 uitproberen? Vraag dan nu een test account bij ons aan via 085 - 487 52 00.
Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere vragen rondom Office 365. 

Delta-N heeft ruime ervaring met de uitrol van Office 365 bij klanten. Kijk op de pagina referenties voor meer informatie over de Office 365 implementaties bij bijvoorbeeld Endenburg, Staffing Associates, Varendonck College en Bosman

Vraag meer informatie aan  


 

Over Delta-N

​Delta-N levert al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen op basis van Microsoft-technologie. Als Microsoft Certified Partner gaan we op zoek naar innovatieve toepassingen die grenzen doorbreken.

Stay connected

Neem contact op

Laan van Waalhaven 450
2497 GR Den Haag (Zuid-Holland)

T: 085 - 487 52 00
E: info@delta-n.nl
KVK Haaglanden: 27170474
Meer contact informatie