Office 365

Office 365

Office 365 is een cloud gebaseerde dienst die wordt gehost door Microsoft. Met Office 365 heeft u vanaf elke locatie toegang tot e-mail, agenda’s, Office Web Apps, bestanden en webvergaderingen. Delta-N kan als ervaren Microsoft Partner de implementatie van Office 365 en de migratie en integratie van uw bestaande omgeving naar Office 365 voor u verzorgen, zodat gebruikers probleemloos gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden. Wij kunnen ook uw beheerders opleiden of het beheer van u overnemen.

De voordelen van Office 365

Office 365 biedt vele voordelen die de productiviteit van uw organisatie verhogen. Office 365 is een cloud-oplossing die uw eigen ICT ontlast op gebied van beheer van fileservers en uitrol van software naar de client PC's. Via een eenvoudig te gebruiken beheerconsole houden IT-beheerders controle over gebruikersaccounts, toegangsrechten en uitrol binnen de organisatie. Daarnaast biedt het uw medewerkers altijd, overal en op vrijwel ieder apparaat toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen, bedrijfsportalen, agenda's en nog veel meer.
 
Met Office 365 beschikt u altijd over de laatste versie van Office software. Microsoft garandeert een beschikbaarheid van 99,9% met financiële garantie. Office 365 wordt aangeboden via een abonnement waarvoor een bedrag per gebruiker per maand wordt gerekend. Doordat Office 365 werkt met de software die uw gebruikers al kennen en gebruiken, zoals bijvoorbeeld Word, Excel en Outlook, kunnen zij er direct mee aan de slag zonder extra training voor het basisgebruik van deze applicaties.

Office 365 voor Moderne bedrijven

Moderne cloud technologie stelt uw organisatie in staat te groeien en innoveren en zorgt tegelijkertijd voor meer flexibiliteit. Terwijl al uw gegevens veilig zijn. Lees meer over enkele scenario’s waarbij Microsoft technologie u optimaal ondersteunt:

Maak contact met klanten | groei efficiënt | bescherm uw bedrijf | overal zaken doen

 

​Microsoft Office 365 onderdelen

Office 365 omvat Office web Apps, waarmee u onlin​​e Office-documenten maken, opslaan en bewerken via een webbrowser zonder installatie van Office software op uw pc.
Exchange Online, waarmee u altijd en overal toegang hebt tot uw e-mail, agenda, taken en contactpersonen.

Office 365 biedt krachtige tools voor communication en messaging.
Skype for Business. Voor het houden van online vergaderingen met audio en video, het geven van online presentaties en het delen van uw bureaublad. En Yammer en SharePoint Online voor online samenwerken en delen van informatie.

Probeer Office 365 nu zelf

Office 365 kent diverse abonnementsvormen die zijn toegesneden verschillende soorten organisaties. Ongeacht of u een klein bedrijf of een multinational bent, er is altijd een abonnement dat aansluit bij de unieke behoeften van uw organisatie. Voor onderwijsinstellingen is Office 365 zelfs gratis beschikbaar. Bekijk het overzicht van mogelijke Office 365 abonnementsvormen.

Hebt u vragen over Office 365 of wilt u Office 365 een maand gratis uitproberen? Bel ons op 085 - 487 52 00.

Delta-N heeft ruime ervaring met de uitrol van Office 365 bij klanten. Kijk op de pagina referenties voor meer informatie over de Office 365 implementaties bij bijvoorbeeld Endenburg, Staffing Associates, Varendonck College en MeteoGroup.